AlanWeb 0 Report post Posted May 1 Szkoły poświęcają wiele czasu na naukę języka obcego. Niestety, poświęciłem na to bardzo mało czasu i teraz muszę zatrudnić korepetytora, aby nauczyć się angielskiego. Czy to dobry pomysł? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Foxxi 0 Report post Posted May 4 Jeśli naprawdę chcesz nauczyć się języka obcego, zawsze warto skorzystać z pomocy korepetytora. W dzisiejszych czasach język angielski jest bardzo ważny. Jest on uważany za język międzynarodowy, dlatego uczą się go ludzie na całym świecie. Jeśli chodzi o mnie, to polecam Ci skorzystanie z pomocy korepetytora online z https://buki.org.pl/korepetycje/jezyk-angielski/warszawa/, aby się tego nauczyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeddyBear 0 Report post Posted May 4 Nauka języka obcego to zawsze dobry pomysł. Bez względu na to, czy będą one potrzebne w przyszłości, czy nie, trzeba je znać. Dobrym pomysłem jest nauka języka obcego. Można zapisać się na kurs lub wziąć udział w zajęciach indywidualnych. To zależy od Ciebie Quote Share this post Link to post Share on other sites
nubarim11 0 Report post Posted May 5 Według mnie w dzisiejszych czasach umiejętność posługiwania się przynajmniej dwoma językami jest bardzo przydatna.VIN za darmo Quote Share this post Link to post Share on other sites
murray.price 0 Report post Posted June 10 Korepetycje z angielskiego to zawsze dobry pomysł! Warto inwestować w naukę języków. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stella.west 0 Report post Posted June 13 Uczycie się również języków obcych przy pomocy aplikacji mobilnych? Quote Share this post Link to post Share on other sites