Karol Pisza 0 Report post Posted October 7, 2014 Ja zakładałem teraz w millenium bank, mają dość atrakcyjną ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
Julka Krzeptoń 0 Report post Posted October 9, 2014 Ja mam w PKO i sobie chwalę Share this post Link to post Share on other sites
hander 0 Report post Posted October 13, 2014 Jeśli chcesz naprawdę darmowe konto to polecam Ci Alior. Świetne konto, 5 lat wszystkiego za darmo, potem możesz je przecież zmienić. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 Jedne z popularniejszych kont studenckich - to konto w PKO BP oraz mBanku Share this post Link to post Share on other sites
Guest kathy77 Report post Posted July 13, 2015 idea bank jest bardzo spoko. ja odkad zaczęłam studiować, to postawiłam na konto indywidualnie i robię przelewy za darmo, za prowadzenie nic nie płacę, takze ja jestem zadowolona Share this post Link to post Share on other sites
janusz30 0 Report post Posted July 25, 2015 a co myślicie o wbk? Share this post Link to post Share on other sites
monikapawlina 0 Report post Posted July 29, 2015 nie czytałam wszystich wiadomości wyżej, ale ja mam konto studenckie w ING i jest zdecydowanie godne polecenia, jestem z niego zadowolona Share this post Link to post Share on other sites
Adam Paczos Doradza.PL 0 Report post Posted July 30, 2015 Ciekawą opcją jest ING Direct. Ewentualnie jeżeli zależy Ci na karcie płatniczej, wówczas musisz dokonać operacji na kwotę 300 PLN miesięcznie. Jeżeli co miesiąc zostają Ci oszczędności i chcesz lokować nawet drobne sumy - wybierz bank gdzie są najwyżej oprocenowane lokaty. Z reguły są to Getin Online. Jeżeli zależy Ci na obsłudze placówkowej - masz kredyt studencki: PKO, BZ WBK Jako student najłatwiej udzielą Ci kredytu / karty kredytowej (często na podstawie oceny / średniej ocen) w BZ WBK. mBank- ciekawa opcja, sporo bankomatów, polecam dla osób przy wyjazdach zagranicznych. w mBank można założyć bezpłatnie konto walutowe i poprosić o wydanie karty płatniczej do konta walutowego. Koszt to 30 PLN i bardziej się opłaca niż wypłata, wymiana walut za granicą Share this post Link to post Share on other sites
pmsady 0 Report post Posted August 19, 2015 moge polecić ekonto mobilne w mbank, ważne, że prowadzenie nic nie kosztuje, duzo bankomatów, bo ok. 7800, m.in. Euronet, bzwbk, karta jest bezpłatna, ale trzeba wykonać transakcje na 200 zł na m-c, przelewy darmowe, wiecej na stronie www.banki-online.com.pl/mbank/ekonto.html# Share this post Link to post Share on other sites
can 0 Report post Posted August 26, 2015 W internecie można znależć ranking kont. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted December 10, 2015 Pewnie oryginalny nie będę i polecę coś swojego, jak robi to większość. Na dobrą sprawę każde konto ma swoje plusy i minusy. Dosłownie w każdym jestem w stanie znależć coś lepszego i coś gorszego. Porównywałem konta studenckie wiele razy i wyszło tak, że mam 3 konta obecnie z porozrzucanymi środkami po kontach Share this post Link to post Share on other sites
alasrokaa 0 Report post Posted December 10, 2015 Dla studentów teraz najlepszą oferta jest chyba konto 360 Student w banku Millennium. Nie ma żadnych opłat, wystarczy chyba tylko zrobić jakąś transakcję kartą płatniczą w miesiącu. Share this post Link to post Share on other sites
tammka 0 Report post Posted December 30, 2015 W internecie można znależć ranking kont. No właśnie i na podstawie takiego rankingu można wyciągnąć własne wnioski, które konto będzie dla nas najlepsze. Na forach teraz pełno reklamodawców, coraz ciężej o wiarygodną opinię. Share this post Link to post Share on other sites
Fioki41 0 Report post Posted February 2, 2016 Kiedy stoimy przed dylematem, które konto jest najkorzystniejsze dla nas, warto skorzystać z porównywarek http://bankowe-konta.info/porownanie-dla-studentow/. Takie rankingi mogą zaoszczędzić mnóstwo naszego czasu. Share this post Link to post Share on other sites
mamakizio 0 Report post Posted February 15, 2016 W tej chwili jest dość duża konkurencja o klientów, dlatego jest dużo ciekawych ofert kont dla studentów. Polecam przejrzeć jakieś porównania, które można znależć w Internecie Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted February 26, 2016 Teraz praktycznie każdy bank do 26 roku życia ma preferencyjne warunki dla studentów. Wybierz coś co mają znajomi. Może głupie podejście, ale będziesz mógł przynajmniej szybko pożyczyć od kogoś kasę http://ranking-kredytow.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
viola898 0 Report post Posted May 18, 2016 kiedyś było darmowe konto w aliorze rachunki bez opłat. Teraz wiem, że już jest płatne Share this post Link to post Share on other sites
daga119 0 Report post Posted May 19, 2016 chyba nie znam żadnego Share this post Link to post Share on other sites
malina888 0 Report post Posted May 26, 2016 a czy znacie jakieś konto bankowe za darmo dla osób bezrobotnych? Share this post Link to post Share on other sites
Chwilówki 0 Report post Posted June 3, 2016 Millenium Konto 360 (jest podawane często jako polecane) właśnie dla młodych. Share this post Link to post Share on other sites
hindusek 0 Report post Posted June 10, 2016 Konto wymarzone w raiffeisen polbank nie ma opłat (poza 3 zł za kartę debetową). Wydaje mi się atrakcyjne dla studentów Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nabuchodonozor Report post Posted July 3, 2016 Dokładnie tak, Wymarzone Konto z Reiffeisen. Sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Płacę jedynie 3zł za kartę debetową, ale mam dostęp do wszystkich bankomatów, co uważam za bardzo fajną dogodność, bo wcześniej jak miałem konto to poszukiwanie tego bankomatu, z którego mogłem wypłacać pieniądze było dla mnie dość irytujące. Share this post Link to post Share on other sites
ferdek120 1 Report post Posted July 4, 2016 Student, ja jako student szukałem po prostu darmowego wszystko za free Share this post Link to post Share on other sites
Kolomiratka 0 Report post Posted July 24, 2016 Od zawsze jeszcze od czasów studenckich , Mbank, nie narzekam, no może tylko na to że 3 razy w tygodniu potrafią dzwonić ze swoimi super ofertami...;/ Share this post Link to post Share on other sites
ferdek120 1 Report post Posted August 1, 2016 Taka, to jest chyba najbardziej wkurzające ;/ Share this post Link to post Share on other sites