Witek 27 Report post Posted August 1, 2013 Kilka informacji na temat Pożyczka Plus. Szybkie pożyczki cieszą się niezwykłą popularnością.Ilość parabanków z dnia na dzień wzrasta. Pojawiają się kolejne oferująceszybki dostęp do gotówki. Dziś chcielibyśmy skupić się na jednym z produktówinstytucji pozabankowej i na rozwiązaniu, jakim jest pożyczka Plus. Powiemy, jakie warunki należy spełniać, aby takąpożyczką dostać. Podpowiemy, jak, krok po kroku postępować, by móc otrzymaćdostęp do szybkich pieniędzy. Dostęp do pożyczki Plus nie wymaga żadnych większych formalności. Parabank chce wiedzieć, że pracujemy, mamy czystą historię BK ijesteśmy rzetelnym pożyczkobiorcą. Szybko. Prosto. Bezproblemowo. Tak, z całąpewnością działa pożyczka Plus,która wychodzi naprzeciw klientom stawiającym na najwyższą jakość i pełne ichzadowolenie. To, co stanowi warte uwagi opcje otrzymania pożyczki, to ustalanie terminu spłaty samodzielnie. Minimum formalności i maksimumkorzyści! Główne wymagania to obywatelstwo polskie, wiek od 21-61 lat, zatrudnienie,czysta historia kredytowa. Co trzeba zrobić, aby pożyczkę otrzymać? RejestracjaPodstawą jest zarejestrowanie się w serwisie. W tymteż celu, wchodzimy na stronę pozyczkaplus.pl, po czym klikamy w opcję,,ZAREJESTROWAĆ SIĘâ. Rejestracja jest darmowa. Wypełniamy formularz zawierającw nim wszelkie niezbędne dane. Są to między innymi dane kontaktowe, daneadresowe, ewentualne załączniki i akceptacje poszczególnych regulaminów. Jeślidokonamy prawidłowej rejestracji, przechodzimy do dokonania symbolicznejopłaty. Opłaty Jeśli system prawidłowo zarejestruje nas w serwisie,wówczas w celu potwierdzenia własności naszego konta osobistego, wysyłamy nanumer rachunku firmy przelew, w kwocie 1złi w tytule przelewu zawieramy informację o treści: ,,Potwierdzam kodrejestracji âŚ. i akceptuję warunki umowy. Kod zostanie wysłany na podanywcześniej przez nas adres mailowy. Hasło Jeśli wpłata zostanie zaksięgowana, wówczas systemwysyła do nas wiadomość tekstową z naszym ID, a na adres mailowy tymczasowehasło. Dane te są niezbędne, aby móc zakończyć proces rejestracji. Pozalogowaniu się na stronę, podstawą jest zmiana hasła w ,,PP strefieużytkownikaâ. Kiedy to wykonamy, wówczas wypełniamy konkretny wniosek, w którymwybieramy kwotę pożyczki, a także okres, w jakim chcemy ją spłacić. Pożyczka Plus to niezwykle atrakcyjnerozwiązanie dla klientów, którzy poszukują szybkiej pożyczki bez potrzebygromadzenia dokumentów i długiego oczekiwania na decyzję. Podobną ofertę w krajach zachodnich przedstawiają inne firmy np. Kredite ohne schufa w Luksemburgu. Natomiast w Polsce jest zazwyczaj krótka rejestracja, prosta obsługa, dogodne warunki umowy. Krok po kroku wykonujemy poszczególne operacje, tak, aby w końcowym etapie podać kwotę i czas spłaty zobowiązania.Bez problemu otrzymamy kwotę, na jaką chcemy się zapożyczyć. Rozwiązanie tojest dobre dla osób, którzy potrzebują szybkich pieniędzy tu i teraz. Niemusimy czekać na akceptację, bo jeśli spełniamy podstawowe warunki, pieniądzeotrzymamy niemal od ręki. Na pewno Pożyczka Plus to jedna z opcji, jaką warto wziąć pod uwagę. Rozwiązanie, które wie,że zadowolenie klienta stanowi wartość nadrzędną, by móc w tym konkurencyjnymświecie funkcjonować i osiągać swoje założenia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jacek Report post Posted October 15, 2013 Strona internetowa raczej odrzuca niż zachęca. Ubezpieczenie które jest obowiązkowe to wielki minus. Ale aby upewnić się co do informacji zamieszczonych na stronie postanowiłem zadzwonić na infolinię. Potrzebowałem 700zł, telefon odebrał Pan który ochoczo poinformował, że jeśli nigdzie nie zalegam bez problemu dostanę ta kwotę. Zachęcony przelałem 1zł i czekam na dalsze instrukcje. Po około dniu otrzymałem dopiero sms-a z danymi do logowania. Zirytowany tym faktem wypełniłem wniosek bo potrzebowałem pieniędzy, po wypełnieniu wniosku telefon otrzymalem w przeciągu 20minut gdzie pani bardzo pretensjonalnym tonem stwierdziła, że jeśli nie udzielę odpowiedzi na jej pytania to pożyczki nie otrzymam. Myślę sobie, że nie kulturalne podejście do klienta. Na koniec usłyszałem, że 700zł nie otrzymam bo jestem nowym klientem i takich kwot za pierwszym razem nie udzielają !! Wtedy moje poirytowanie sięgnęło zenitu. Pytam dlaczego na infolinii otrzymałem błędną informację a Pan zapewniał, że otrzymam 700zł? Pani raczej starała się mnie zbyć i wcisnąć 300zł. Podziękowałem. Widać, że muszą dużo uczyć się od konkurencji. Sms-y wysyłane do klientów z błędami ortograficznymi. Ogólnie rzecz biorąc mało profesjonalna firma. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted August 21, 2014 Polecam przeczytać tutaj kilka faktów na jej temat: czy chwilówka w pożyczkaPLUS się opłaca ??? Dodatkowo porównana tam została z bardzo często udzielną pożyczką w Cashper - tak więc można spr jej opłacalność Share this post Link to post Share on other sites
thunder 0 Report post Posted August 26, 2014 jak ktoś jest w ERIF to odrzucają wniosek, no i duże koszta miesięczne, mi odrzucili kiedyś wniosek, tańsze są na społecznosciówkach, np pozyczkolandia.pl tam sam ustalasz ile oddajesz i nie weryfikują ERIF, KRD, innych. Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted September 17, 2014 Tańsze oferty pożyczek są w POŻYCZKI KASIASTO - polecam sprawdzić. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted September 17, 2014 Słono sobie liczą za przedłużenie, nie wspominając już o kosztach przy braku spłaty pozyczki. Koszt przedłużenia zależny jest od okresu i kwoty zaciągniętej pożyczki; przykładowy koszt przedłużenia pożyczki w wysokości 500 zł zaciągniętej na okres 30 dni, to: 15 dni â 120 zł, 30 dni â 180 zł. Share this post Link to post Share on other sites
thunder 0 Report post Posted September 22, 2014 w końcu na czymś muszą zarobić lichwiarskie firmy, bo tylko tak mozna to nazwać, kiedys wpadłem w petlę chwilówek i tylko dzieki społecznosiowym na pozyczkolandia wyszedłem na prosta, teraz os czasu do czasu tylko korzystam z pozyczek ale tylko społecznosciowych. Share this post Link to post Share on other sites
pomoc 0 Report post Posted September 27, 2014 Firma uruchomiła kolejną platformę pożyczkową a mianowicie smartpożyczka.pl o ile się nie mylę. Wszystko należy do spółki Mała Pożyczka Sp. z o.o. Share this post Link to post Share on other sites
DominikaW 0 Report post Posted October 13, 2014 Nazwa obiła mi się o uszy, jednak nie miałam okazji korzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 Firma uruchomiła kolejną platformę pożyczkową a mianowicie smartpożyczka.pl o ile się nie mylę. Wszystko należy do spółki Mała Pożyczka Sp. z o.o. Smart Pożyczka to produkt desygnowany marką firmy Mała Pożyczka sp. z o.o., która należy do europejskiej grupy finansowej udzielającej kredytów chwilówek w 4 krajach tj. Polska, Czechy, Litwa oraz Łotwa. Firma poprzez serwis internetowy smartpozyczka oferuje szybkie pożyczki w kwocie od 200 zł do 1 000 zł na okres do 30 dni z opcją odroczonej płatności. Share this post Link to post Share on other sites
Mariola 0 Report post Posted June 23, 2016 Niby jedna z ciekawszych ofert pożyczek online wiele osób sobie chwali Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ala Report post Posted March 20, 2020 Ja szczerze polecam firmę Szybka Gotówka, mam z nimi wieloletnie i bardzo pozytywne doświadczenie, zawsze ratują w trudnej sytuacji finansowej. Share this post Link to post Share on other sites