toczan 0 Report post Posted December 23, 2021 Poszukiwany okna dachowe sklep. Jakieś pomysły, sugestie, propozycje? Zależy nam na jakości, ale oczywiście mamy też do dyspozycji ograniczony budżet. Gdzie proponujecie uderzyć? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makaria 0 Report post Posted March 21 Bardzo dobrym rozwiązaniem w tej sytuacji będą okna pcv warszawa: https://medrus.pl/produkt/okna-pcv/ . Zachęcam do kontaktu z tą firmą. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z ich usług. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted May 6 Ja swoje okna zamawiałem od firmy Atos z Lublina. Polecam jeśli jesteście z okolic i szukacie sprawdzonych okien czy też drzwi do swojego domu. Na pewno się nie zawiedziecie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
filiberto97 0 Report post Posted May 7 Okna dachowe to najlepiej kupować u jakiejś sprawdzonej firmy, która będzie je potem umiała założyć. Sam widziałem, jak niektórzy "masjtrzy" główkowali przy montażu takich okien. Quote Share this post Link to post Share on other sites