kuba222 0 Report post Posted November 26, 2021 Pewnie nie tylko ja mam to szczęście, że trafiłem na nieuczciwego klienta. Czekam za spłatą zobowiązania już dobre 3 miesiące, telefony niby odbiera, zapewnia, że zapłaci ale to tylko czcze obietnice. Widzę, że muszę zacząć działać bo jeszcze mi się ta sprawa przedawni czy jak. Jakie kroki na początek polecacie? Pierwszy raz mam taką sytuację dlatego sam nie wiem od czego warto zacząć i jakie w ogóle mam szanse żeby te pieniądze odzyskać w miarę szybko. Share this post Link to post Share on other sites
wojti34 0 Report post Posted November 28, 2021 Spokojnie, do przedawnienia się jeszcze raczej długa droga. Ale działania jak najbardziej wskazane. Moim zdaniem najlepszym sposobem na odzyskiwanie długu jest umieszczenie wpisu w Rejestrze Dłużników prowadzonego przez Biuro Informacji Gospodarczej. Jest to pierwszy etap windykacji ale naprawdę często przynosi już efekty w postaci spłaty należności. Więcej dowiesz się na stronie https://www.big.pl/baza-wiedzy/jak-moze-ci-pomoc-big-w-odzyskiwaniu-dlugow . Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted March 8, 2022 Ja poradziłem sobie z długami korzystając z pomocy firmy ICG-Group. Dzięki nim odzyskałem wszystkie swoje pieniądze w krótkim czasie. Są bardzo skutecznie i mają międzynarodowe doświadczenie. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 10, 2022 Współczuję dlugów:( Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted March 10, 2022 długi to ciężka sprawa i rzeczywiście trzeba uważać szukając kontrachentów Share this post Link to post Share on other sites
Kołcz22 0 Report post Posted February 10, 2023 Jeżeli masz problem z długami i chcesz wyrwać się z spirali zadłużeń to odwiedź tą witrynę https://mamdlugi.pl/pierwsza-pomoc-zadluzonym/ gdzie znajdziesz wsparcie prawne i masę przydatnych artykułów na temat zadłużeń i finansów. Specjalizują się w tej tematyce i na pewno pomogą ci z tym problemem. Dzięki nim staniesz na nogi i obronisz się przed wierzycielami. Share this post Link to post Share on other sites