dynek 0 Report post Posted July 28, 2013 Cześć Gdzie obecnie można najwięcej dostać od banku na koncie oszczędnościowym? Jaki bank przoduje? Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted July 29, 2013 DB i Idea Bank, może także BGŻ. Share this post Link to post Share on other sites
troop 0 Report post Posted October 17, 2013 Mi się wydaje, że najlepiej i najkorzystniej jest w Alior Banku. Oprocentowanie zmienne, w okolicach 3% w skali roku. Share this post Link to post Share on other sites
Licillerons74 0 Report post Posted March 18, 2014 alior dobry! Share this post Link to post Share on other sites
Brolen 0 Report post Posted October 13, 2014 Obecnie to chyba BGŻ optima 4% przez 3 miesiące potem coś koło 3% Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted November 23, 2014 DB i Idea Bank, może także BGŻ. Tzn ile? Nie przypominam sobie, żeby mieli jakieś super oferty. Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted December 11, 2014 Bank Smart nie ma przypadkiem 4% na koncie oszczędnościowym?? Jak przeglądałem któryś z blogów to była informacja o neoKONTO Profik neoBANKU, gdzie mają ciekawą opcje: zamiast 1-go darmowego przelewu w miesiącu dają pakiet darmowych 12 przelewów na rok. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted December 18, 2014 Najwięcej chyba dostaniemy na koncie oszczędnościowym BGŻ Optima - 3,0 % - konto jest absolutnie bezpłatne, brak jakichkolwiek płatnych przelewów. W ramach rachunku można zakładać wysoko oprocentowane lokaty bankowe. Share this post Link to post Share on other sites
deper 0 Report post Posted March 20, 2015 Na pewno nie w ING ! Ostatnio znowuż obniżyli.. Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted March 27, 2015 Getin Bank 4% daje do końca 2016r. ;o Przed założeniem proponuje przeczytać dokładnie regulamin i warunku promocji Share this post Link to post Share on other sites
iwaniuk82 0 Report post Posted April 13, 2015 BGŻ, Meritum i Alior. Lepszych opcji nie znalazłem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bogatszypolak.pl Report post Posted May 20, 2015 Wydaje mi się że najlepsze są do tego porównywarki internetowe np. dotykmidasa.leadkredyt.pl Share this post Link to post Share on other sites
Finansolog 0 Report post Posted May 21, 2015 Najwięcej chyba dostaniemy na koncie oszczędnościowym BGŻ Optima - 3,0 % - konto jest absolutnie bezpłatne, brak jakichkolwiek płatnych przelewów. W ramach rachunku można zakładać wysoko oprocentowane lokaty bankowe. BGŻ miał fajną ofertę na konto oszczędnościowe, jednak promocyjne oprocentowanie kończy się 27.05 :/ Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted April 20, 2021 Teraz się nie opłaca nigdzie Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted June 24 Co za doskonałe rzeczy tutaj dajecie. One są naprawdę wspaniałe w mojej opinii. Tak to ja już widzę. ____________________________________- https://rzetelneprace.pl Share this post Link to post Share on other sites