Steven2000 0 Report post Posted April 30, 2021 Wydaje mi się że najlepszym wyjściem z zadłużenia jest nie zapędzać się w kolejne kredyty. Pora zacząć oszczędzanie pieniędzy poprzez lokaty czy inwestycje, ja postawiłam na prudential i uważam że to dobra opcja na przyszłość https://www.prudential.pl/kapital-na-przyszlosc Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted May 6, 2021 Racja, bo to prowadzi do błędnego koła zadłużeń. Trzeba z pewnością zrobić sobie plan finansowy i dokładnie liczyć ile i na co się wydaje. Share this post Link to post Share on other sites
detka 0 Report post Posted May 30, 2021 jak ktos na zycie nie ma to raczej nie odlozy na bok... wiele ludzi ma ciezka sytuacje finansowa. ciezko to pojac osobom ktore maja wiecej. ja wole sprzedac cos na lombi.com niz sie zadluzac a potem plakac bo nie ma z czego splacic Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted September 7, 2021 A ja muszę przyznać, że dla mnie oszczędzanie jest przyjemne. Działam tylko wg zasady "najpierw zapłać sobie, potem wszystkim innym". __________________zobacz tutaj cennik na usługi glazurnicze Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted September 8, 2021 22 godziny temu, Mumia napisał: A ja muszę przyznać, że dla mnie oszczędzanie jest przyjemne. Działam tylko wg zasady "najpierw zapłać sobie, potem wszystkim innym". Ciekawe podejście, dbanie o samego siebie jako priorytet to rzadkość w naszych czasach Share this post Link to post Share on other sites
Ewelina921 0 Report post Posted December 3, 2021 Ja rozważam konto w generali oszczednosciowy. Lokata jeszcze wchodzi w grę, ale jednak z lokaty nie można wypłacać, a z konta oszczędnościowego można. Nie mam niewiadomo ile środków, ale jednak nie chcę żeby leżały w domu, wolę żeby były na koncie i choć jakiś procent urósł. Share this post Link to post Share on other sites