Dorcia 64 0 Report post Posted February 10, 2021 Witam Bardzo bym prosiła o pomoc od czy ktoś może mi pomoc na jedzenie i w spłacie zadluzenia za czynsz zostało mi 8000 zł Bardzo bym prosiła chociaż o 10 zł MBank 20 1140 2004 0000 3102 7946 8594 Byłabym bardzo wdzięczna Z góry bardzo dziękuję Znalazłam pracę ale dopiero wypłatę dostanę na koniec lutego Bardzo proszę ludzi o dobrym serduszku Bardzo dziękuję Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 24, 2021 Hmm a może warto ochłonąć ... i zastanowić się co jest powodem zadłużania się , bo zadłużanie się to zachowanie nawykowe, lub/i związane z innymi nawykami ..zazwyczaj jest to krzyżowe uzależnienie bo wiesz NA COŚ trzeba pożyczać pieniądze.. skoro rodzina dobrze prosperuje ..czyli nie wiedzi potrzebyt zadłużania się ..a nagle długi są ... nie wiem ale na pewno nie pomaga leczenie objawów choroby, jeśli sama choroba nie jest leczona Na tej stronie jest opisane co robić jeśli znajdziesz się w krd. Share this post Link to post Share on other sites
detka 0 Report post Posted April 21, 2021 Zamiast prosic o pomoc obcych rozejzyj sie po mieszkaniu i znajdz cos czego nie uzywasz, mozesz to sprzedac. na https://lombi.com/ w 3 krokach mozesz sprzedaz co masz wartosciowego, to taki lombard online. Plus jest taki ze zalatwiasz wszystko bez wychodzenia z domu. Firma odbiera od ciebie przedmiot i zostawia ci kase, zamiast babrac sie w pozyczkach sprzedaj co masz, znajdz lepsza prace i powoli krok po kroku splacaj Share this post Link to post Share on other sites