Dockson 0 Report post Posted December 31, 2020 Niedługo przeprowadzam się do nowego mieszkania ( jestem na etapie wykańczania mieszkania w stanie deweloperskim). Gdzie polecicie konkretnie je ubezpieczyć> Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted December 31, 2020 Ubezpieczenie mieszkania powinno być na tyle wysokie, aby pokryło ewentualne koszta związane z pożarem zalaniem czy innymi poważnymi stratami materialnymi. Warto dodatkowo skorzystać z assistance czyli pomocy hydraulika, elektryka, ślusarza bądź innego majstra który jest oferowany w danym pakiecie. Szukaj wśród sprawdzonych towarzystwa ubezpieczeniowych, które mają ugruntowana pozycję na rynku np Compensa. Oferta ubezpieczenia mieszkania jest tutaj: https://www.compensa.pl/ubezpieczenia/dom-i-mieszkanie/ Jeżeli odpowiada pod względem specyfikacji i zakresu, to polisę możesz zakupić też online. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted January 4, 2021 Akurat mieszkanie już dawno ubezpieczyłam ale chcę teraz zacząć oszczędzanie dla dziecka bo niezależnie od tego, co przyniesie przyszłość, moje dziecko otrzyma wsparcie finansowe czyli pieniądze na studia, pierwszy samochód czy wkład na mieszkanie Share this post Link to post Share on other sites
greenholtroselyn 0 Report post Posted January 5, 2021 Ja poradziłam się koleżanki, która siedzi w tym fachu. Share this post Link to post Share on other sites
seth69 0 Report post Posted January 14, 2021 To bardzo ważne, aby zadbać o takie ubezpieczenie, ponieważ jest to potrzebna ochrona. Share this post Link to post Share on other sites
lacy12 0 Report post Posted January 14, 2021 Czy korzystaliście z usługi sprawdzenia mieszkania? Share this post Link to post Share on other sites
keslie 0 Report post Posted January 19, 2021 W sumie to czemu nie, człowiek nawet nie wpadnie czasem na to, a warto. Można tak ubezpieczyć np. mieszkanie wraz ze sprzętami i to jest według mnie super opcja. Sprawdźcie sobie tak firmę http://ubezpieczeniagrabowski.pl/ i ich pomoc przy szukaniu najlepszego ubezpieczenia. Także znajdziecie tu pomoc przy ubezpieczeniach nieruchomości. Share this post Link to post Share on other sites