Elfweard 1 Report post Posted December 24, 2020 Moja stomatolog mnie na takie coś wysyła bo powiedziała że nie poradzi sobie z moim zębem, zapisałam się już nawet do kliniki którą mi poleciła ale mam obawy co do tego leczenia. Gdzie w Krakowie warto jest się wybrać? Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted December 24, 2020 Ja miałam i zdecydowałam się na ten gabinet w Krakowiehttps://studiose.med.pl/pracownia-rtg/ Jeśli ktoś jest z Krakowa to polecam bo doprowadzili moje zeby do porządku. Co do leczenia kanałowego to warto jest się wybrać z uwagi na to, ze leczenie takie jest dokladniejsze mniejsze jest tutaj ryzyko błędu raczej nie trzeba przeprowadzać w przyszłości ponownego przeleczenia kanałow Jest to trochę droższe, ale dzieki temu można odratować nawet zeby, które nie podlegają odratowaniu. Share this post Link to post Share on other sites
alda.rogahn 0 Report post Posted December 29, 2020 Każda wizyta w gabinecie stomatologicznym mnie przeraża. Share this post Link to post Share on other sites