Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Nikoś

Własna restauracja - co i jak?

Recommended Posts

W dniu 9.04.2020 o 11:27, Nikoś napisał:

Tak się zastanawiam czy zakładanie restauracji w polsce jest trudne, kilka pomysłów już mam.

Dzień dobry, jeżeli myśli Pan o otwarciu własnej restauracji to proszę rozważyć możliwość otwarcia pizzeri DaGrasso. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu:

• oferujemy sprawdzony know-how

• mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci

• dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego

• wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników

• przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu

• wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej

• sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości.

• wsparcie operacyjne Managera Regionu

 

Więcej informacji: dagrasso.pl/franczyza

 

Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.

 

Konsultant marki DaGrasso

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marzenie o własnej, wyjątkowej restauracji nie musi być jednym z tych, które nigdy się nie spełnią. Przy pewnych nakładach pomysłowości i ciężkiej pracy można stworzyć wspaniałą restaurację i cieszyć się prowadzeniem własnego biznesu. Warto też od razu postawić na restaurację, które oferuje możliwość dowozów. Wówczas niezbędne mogą okazać się naczynia jednorazowe, które znajdziesz w tym sklepie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jestem zainteresowana wynajmem nieruchomości w Warszawie, jak sobie z tym poradzić? Czy ktoś z Was korzystał z pomocy tej agencji https://loco-estate.com/nasze-uslugi/wynajem-nieruchomosci/ ? LOCO Real Estate Warszawa  to specjaliści od nieruchomości dla obcokrajowców: ekspatów, kadry menedżerskiej czy placówek dyplomatycznych. W Warszawie jest dużo lokali wartych zainteresowania, a co jakiś czas trafiają się też okazje na miarę dziesięcioleci. Warto wiedzieć, jak i kiedy je wykorzystać. Pomaga w tym LOCO Real Estate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Przede wszystkim warto skorzystać z reklamy internetowej i banerów AdWords https://sklep.brandactive.pl/banery-reklamowe-google-adwords-jpg. Aby kampania bannerowa była skuteczna, należy zadbać o poszczególne elementy kreacji tak, aby tworzyły spójną całość, przyciągały wzrok i zawierały odpowiednie call to action.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teraz restauracje mają bardzo ciężko. Nie każda przetrwa ten okres. Tutaj https://www.infobrokering.com.pl/jak-przetrwac-i-odniesc-sukces-w-biznesie jednak warto sobie zerknąć i poczytać w jaki sposób przetrwać na rynku i odnieść sukces. Jest tam bowiem wiele cennych informacji i wskazówek, które faktycznie mogą okazać się niezwykle przydatne. Na pewno nie warto się poddawać. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na razie musisz przeczekać epidemię bo w czasie lock downu nie uruchomisz restauracji. Za to jest to dobry czas na planowanie i prowadzenie przygotowań. Masz już pewnie pomysł jaki charakter będzie miała Twoja restauracja. Może warto, żebyś rozważył jakich mebli będziesz potrzebował. Przejrzyj możliwości NonameOffce może znajdziesz coś dla siebie https://nonameoffice.pl/lady-recepcyjne/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak chcesz założyć własną restaurację, to rozeznaj się najpierw w kosztach. Przeczytać ten artykuł i sprawdź, ile może to mniej więcej kosztować http://hotmoney.pl/ile-kosztuje-utrzymanie-restauracji-koszty-wynajmu-pracownikow-koncesji-utrzymania-czystosci/, a należy pamiętać, że każdy biznes to wydatki, których się nie uniknie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja w mojej własnej restauracji zdecydowałem teraz o tym żeby kadry i ich obsługę zlecić firmie zewnętrznej. Tutaj https://poradniki.net/kiedy-warto-skorzystac-z-outsourcingu-kadr/ możecie też o tym dokładniej przeczytać. TO oszczędność i też wiem że będzie to  prowadzone jak trzeba przez osoby kompetentne które się na tym znają. Polecam wam takie rozwiązanie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Łatwość czyszczenia tkanin obiciowych ma ogromne znaczenie w pomieszczeniach intensywnie użytkowanych, takich jak hotele, biura czy restauracje . Dekoma - https://dekoma.eu/pl/ dostarcza tkaniny, które są łatwe w pielęgnacji i odporne na zabrudzenia, co sprawia, że meble pozostają w doskonałym stanie na dłużej. Dzięki temu można zyskać zarówno elegancję, jak i wygodę użytkowania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×