martaam 1 Report post Posted March 29, 2020 Doradzicie czy warto jest kupować sobie okulary specjalnie do komputera? Pracuję na co dzien przed komputerem i od jakiegoś czasu odczuwam spore łzawienie oczu. Share this post Link to post Share on other sites
dare.angela 0 Report post Posted March 29, 2020 Ja noszę, nie chcę by zepsuł mi się wzrok. Share this post Link to post Share on other sites
emosciski 0 Report post Posted April 1, 2020 Ja noszę, wydaje mi się, że właśnie praca przy komputerze zepsuła mi wzrok. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted April 2, 2020 Moim zdaniem warto. Sama przez lata nosiłam zwyczajne szkła. Potem postanowiłam jednak zmienić sobie na szkła z powłoką antyrefleksyjna oraz nie żałuję. Jest to specjalna powłoka, która eliminuje odblaski światła w okularach i dzieki temu oczy sie nie męczą. I widzę to po sobie. Po dłuższym czasie korzystania z komputera odczuwałam zmęczenie oraz bolaly oraz łzawiły mi oczy. Aktualnie jest o wiele lepiej. Dodam, że okulary zamawiałam online, na tej stronie: https://trendyopticians.pl/ Mogę polecić, szybka realizacja i mają dobre ceny na oprawki, znacznie lepsze niż w salonach w mojej okolicy. Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted October 22, 2020 W dniu 29.03.2020 o 10:02, martaam napisał: Doradzicie czy warto jest kupować sobie okulary specjalnie do komputera? Pracuję na co dzien przed komputerem i od jakiegoś czasu odczuwam spore łzawienie oczu. Sam przez lata pracowałem bez okularów jednak starość nie radość oraz z czasam zaczalem odczuwać pewne dolegliwości z tego tytułu. Postanowiłem sobie kupić okulary do komputera za namową znajomej. Zerówki. Nie kupowałem drogich bo nie byłęm pewien czy się u mnie sprawdzą ( podchodziłem do nich z pewnym sceptycyzmem bo nie sądziłem, ze będzie mi sie w nich wygodnie pracowało) Zamawialem na tej stronie: https://forum.infor.pl/topic/455237-okulary-do-komputera/ No i jestem zadowolony. Przyznam,ze oczy mniej mnie pieką, jestem w tym wzgledzie bardziej wypoczęty. Mogę jak najbardziej polecić zakup. Share this post Link to post Share on other sites
tledner 0 Report post Posted October 23, 2020 Jak sami widzicie na zdjęciu profilowym noszę okulary i to właśnie przez pracę przy komputerze. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted September 4, 2023 Wielkie dzieki za wszelkie porady w tym temacie.zwolnienia lekarskie online Share this post Link to post Share on other sites