Dorota_0230 0 Report post Posted May 8, 2013 Natrafiłam w sieci na stronę pożyczka-gotówka.pl i myślę czy nie skorzystać z ich usług. Ktoś miał styczność? Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted May 9, 2013 Witam, Wystarczy spojrzeć na stronę o nas aby dowiedzieć się że to żadna firma a tylko pośrednik: "Informujemy że jesteśmy tylko adresatem Twojego formularza kontaktowego, adresatamiformularzy wysyłanych przez Ciebie bezpośrednio do instytucji finansowych są one same. Portal/serwis pożyczka-gotówka.pl nie jest stroną żadnych umów finansowych" Innymi słowy wysyłają dalej do parabanków dane pobrane z formularza kontaktowego. Poza tym ciężko na stronie znależć jakieś dane teleadresowe co dyskredytuje stronę jako firmową. Share this post Link to post Share on other sites
Julka Krzeptoń 0 Report post Posted May 16, 2013 Ja słyszałam tylko o Vivus! Na ich stronie moża przeczytać, że pierwsza pozyczka do 1 200 zł na okres 30 dni udzielana jest całkowicie za darmo. W regulaminie pisze, że nie doliczają ani prowizji ani odseek, także fajna opcja jeśli komuś zależy na czasie. Jedyny minus jaki znalazłam to niestety fakt, że badają oni historię kredytową.... No ale coś za coś. https://www.vivus.pl Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted May 16, 2013 Jedyny minus jaki znalazłam to niestety fakt, że badają oni historię kredytową Pracujesz u nich czy brałaś tam pożyczkę? Sprawdzają w BIK-u? WIadomo że jak pierwsza pożyczka jest darmowa to ktoś weżmie i tyle go widzieli... Share this post Link to post Share on other sites
nygga 0 Report post Posted May 24, 2013 Radziłbym wziąć pożyczkę w jakiejś sprawdzonej firmie np. Pożyczki Bocian, Provident, Optima, jest wiele takich firm. Niech pani sprawdzi, poszczególne oferty, i wybierze tą która będzie miała najmniejsze oprocentowanie/najdłuższy czas spłaty. Z własnego doświadczenia mogę polecić Vivus, pieniadze do 30 minut. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
twojkredyt1 0 Report post Posted October 2, 2014 Ja także uważam że najlepiej szybkie pożyczki brać w sprawdzonych firmach, w Providencie czy Vivusie są jakieś takie przejrzyste zasady Share this post Link to post Share on other sites
Planeta Pożyczek 0 Report post Posted January 26, 2018 Jeśli pożyczka to tylko sprawdzona. Porównaj zanim pożyczysz na planetapozyczek.pl ! - Szybko, tanio - Najlepsze, sprawdzone oferty - Na teraz i na dłużej - Całkowicie online Sprawdż już dziś ! planetapozyczek.pl Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted April 27, 2018 Jest to firma jak wiele innych. Niemniej wydaje mi sie, ze nie wytrzymuja konkurencji ze strony innych pożyczkodawców. Szczególnie,ze jak widać nie są na samej górze zestawień pożyczek: http://twojapierwszachwilowka.pl/ Lepsze oferty mają; extraportfel filarum ale gotówka czy VIvus Pamiętam,ze w moim mieście mieli kilka swoich placówek pożyczkowych ale w ostatnim czasie je zamknęli. Share this post Link to post Share on other sites
alferd 0 Report post Posted July 19, 2019 Jeśli nie mają tam pożyczki za darmo to nie ma tam czego szukać. Właśnie w takich firmach powinno się aplikować o kredyt. Share this post Link to post Share on other sites
Furtado 0 Report post Posted July 20, 2019 Co sądzicie o kredytach w parabankach? Share this post Link to post Share on other sites