pebs 1 Report post Posted March 15, 2020 Biuro w jakim pracuje jest ogrzewane piecem gazowym. Doradzicie jakiś dobry czujnik gazu, który moge w nim zamontować? Share this post Link to post Share on other sites
spencer.tony 0 Report post Posted March 16, 2020 Trzeba mieć w firmie takie systemy bezpieczeństwa, aby zapewnić pracownikom odpowiednią ochronę. Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted March 19, 2020 Dobry patent. Sama również zamontowałam w pomieszczeniu, w ktorym mam kocioł gazowy. Nie jest to duzy wydatek a jednak na bezpieczeństwie nie powinno sie oszczedzać i jestem pewna, ze jak bedzie jakis wyciek to taki czujnik mnie na pewno powiadomi Polecam zastanowić się nad tym modelem: https://sklep.gkpge.pl/locon-inteligentny-czujnik-gazu-bd304 - jest to troche nowocześniejszy czujnik, który ma darmową aplikację. jeśli coś będzie nie tak to nie tylko zacznie wysyłać powiadomienia głosowe ale również da informację na telefonie. Tak wieć jeśli będzie jakiś problem na miejscu w biurze to da Ci to informację o tym bez znaczenia gdzie będziesz. Pracuje również 24/7 Share this post Link to post Share on other sites