tunia 3 Report post Posted January 22, 2020 Jak w temacie. Gdzie wybieracie się na wakacje ewentualnie na ferie w tym roku? Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted January 22, 2020 https://e-wczasy.pl/blog/ferie-zimowe-2020-terminy/ Aktualnie jestem na etapie planowania ferii zimowych i zastanawiam się nad dwie miejscowościami Kościeliskiem oraz Białką Gdzie lepiej się wybrać? Bardzo chciałabym polecieć kiedyś do USA, jak na razie jednak taka wycieczka jest poza moimi możliwościami. Moze nie finansowymi bo coś by się znalazło na wycieczkę. Ale czasowymi. Nie mam czasu aby wygospodarować sobie dwa tygodnie na takie wakacje.A jednak wybranie się za granicę na tydzień mija się z celem. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted January 22, 2020 Już myślicie o wakacjach? Jeśli by się tak zastanowić, to ja bym chciała nad polskie morze pojechać, bo nie byłam chyba z 15 lat. Share this post Link to post Share on other sites
ddibbert 0 Report post Posted January 23, 2020 Wakacyjnych opcji jest naprawdę wiele, aż nie wiem na co się zdecydować. Ostatnio trafiłem na ofertę pól namiotowych. Czy ktoś z Was korzystał z takiej formy wypoczynku? ---------------------------------------------------------------------------------------------- pole namiotowe ślesin Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted August 1, 2023 Jakie macie plany na tegoroczne wakacje?projekty domów w zabudowie bliźniaczej Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted August 2, 2023 Jeśli planujesz podróżowanie po Polsce to sprawdź jakie samochody najczęściej wynajmują Polacy i wynajmij takie najwygodniejsze i najbardziej popularne auto. Wiadomo że lepiej kierować się doświadczeniami innych, a wiele osób w ten sposób podróżuje czy spędza urlopy. Na tym https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/jakie-samochody-najczesciej-wynajmuja-polacy/ blogu jest mowa na ten temat Share this post Link to post Share on other sites