MateuszMS 0 Report post Posted May 1, 2013 Dzień dobry.Jeżeli chodzi o kredyt konsolidacyjny i oddłużanie,to proszę zapoznać się z poniższą ofertą.Według rankingów brokerskich jest to najbardziej korzystna propozycja:CENTRUM OCHRONY DŁUŻNIKÓW Redukcja długów, czyszczenie BIK zmniejszamy raty Twoich kredytów pozbędziemy się komornika przywrócimy Ci zdolność kredytową Share this post Link to post Share on other sites
vicotria 1 Report post Posted May 31, 2013 Konsolidacja jest bardzo świetnym produktem. Wielu ludziom pomogła wyjść z długów.Uważam, że powinno się jak najwięcej reklamować oferty dobrych kredytów konsolidacyjnych. Share this post Link to post Share on other sites
efinansierra.pl 0 Report post Posted June 30, 2013 Jeżeli mógłbym pomóc to korzystałem z kredytu konsolidacyjnego ALIOR BANKU. Proponują fajne warunki: konsolidację kredytów nawet do 150 tys. zł bez zabezpieczenia; kredyt dopasowany do Twoich możliwości (spłatę rozłożymy nawet na 10 lat); dodatkową gotówkę na dowolny cel; minimum formalności; doradztwo bankiera, który przedstawi ofertę najbardziej odpowiadającą Twoim potrzebom. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adam Report post Posted October 8, 2013 Witam, a czy ktoś może polecić rzeczywiście dobry (i uczciwy) kredyt konsolidacyjny, do uzyskania którego nie jest niezbędne przedstawienie zaświadczeń z zus i us o niezaleganiu (mam dochód z działalności gospodarczej)? Share this post Link to post Share on other sites
kunoem 0 Report post Posted February 15, 2014 E fajne oferty może jednej z nich sobie bym wziął kredycik ale póżniej z czego tu zapłacić hmmm Share this post Link to post Share on other sites
adas06111983 0 Report post Posted February 23, 2014 Witam mam pytanie.Mam kredyt hipoteczny,do spłaty zostało 27 tyś.I drugi kredyt na samochód 7500. Chiałbym się dowiedzieć czy dostane kredyt konsolidacyjny i zy do tego kredytu dostane dodatkowo 50 tyś na otworzenie działalności. Dziękuje Share this post Link to post Share on other sites
Fabio 57 Report post Posted February 24, 2014 Witam mam pytanie.Mam kredyt hipoteczny,do spłaty zostało 27 tyś.I drugi kredyt na samochód 7500. Chiałbym się dowiedzieć czy dostane kredyt konsolidacyjny i zy do tego kredytu dostane dodatkowo 50 tyś na otworzenie działalności. Dziękuje Ten hipoteczny masz w złotówkach? Jeżeli tak to faktycznie nie wiele go zostało i musisz sie zastanowić czy go konsolidować z tym gotówkowym bo oprocentowanie może być wyższe niż to które masz na mieszkaniowym. Kredyty konsolidacyjne są zazwyczaj niżej oprocentowane niz zwykłe gotówkowe ale wyżej niż mieszkaniowe. Idż do swojego banku i poproś o wyliczenie. Popytaj też w Aliorze i SKOK-ach czy nie skonsolidowali by taniej niże teraz płacisz miesięcznie obie raty. Share this post Link to post Share on other sites
Laogrado88 0 Report post Posted March 12, 2014 Ja też polecam Alior do kredytów konsolidacyjnych. Potrafią znacznie zmniejszyć oprocentowanie. Konsolidować można też karty kredytowe. Share this post Link to post Share on other sites
kredytpolska 0 Report post Posted October 4, 2014 Na ten moment nie ma na rynku naprawdę dobrej i taniej oferty konsolidacyjnej bez zabezpieczeń. Jeżeli znajdziemy lepsze warunki to wyłącznie z zabezpieczeniem (najczęściej hipotecznym). Jeden z przedmówców napisał o czyszczeniu BIK... coś takiego nie istnieje i jest to nabijanie Klientów w butelkę! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Michał Report post Posted November 4, 2014 Jeśli nie jesteś pewien jaki kredyt konsolidacyjny będzie najbardziej spełniał Twoje oczekiwania, myślę że warto udać się do doradcy finansowego. Ja korzystam z oferty gemini z Krakowa. Miałem ze 2 kredyty i jeszcze jedna pożyczke i po prostu tonąłem w długach. Na szczęscie do nich poszedłem i mi pan polecił dobra konsolidacje. Teraz mam uławioną spłatę wszystkich zadłużęn . Share this post Link to post Share on other sites
kamilos678 0 Report post Posted February 4, 2015 bardzo zależy mi na kredycie konsolidacyjnym mam 3 kredyty w bankach które co miesiąc rujnują mój budżet chciałbym zamienić je na jeden z jedną miesięczną ratą kwota takiego kredytu to około 60 tysiące na dzień dzisiejszy. Możecie coś polecić ? Share this post Link to post Share on other sites
finansowyswiat.eu 0 Report post Posted March 24, 2015 Należy pamiętać, że jest dobry czas na konsolidację zobowiązań. Stopy procentowe są na niskim poziomie, większość banków podwyższyło prowzję za przyznanie, ale na rynku da się jeszcze znależć oferty z prowizją za uruchomienie na poziomie 2%, istnieje możliwość finansowania bez ubezpieczenia. Jak sytuacja klienta jest dobra to można też negocjować warunki. kamilos678 z pewnością do konkretnej propozycji jest zbyt mało danych, niezbędne jest żródło i wysokość dochodów, są też banki w których istotny wpływ ma pracodawca, w przypadku zatrudnienia w stabilnych firmach koszty są dużo niższe. Share this post Link to post Share on other sites
deper 0 Report post Posted March 24, 2015 Dokładnie, jeżeli konsolidacja to zdecydowanie teraz. Czytałem właśnie ostatnio artykuł o obniżonych stopach procentowych. Kredyty teraz będą dobrym rozwiązaniem, zwlaszcza konsolidacja Share this post Link to post Share on other sites
deper 0 Report post Posted March 26, 2015 Jeżeli chodzi o kredyt oddłużeniowy to polecam sprawdzić ofertę firmę kredyt-zaufania z Lublina. Według mnie mają ciekawie rozpisane artykuły na stronce oraz dobrych specjalistów z którymi można się skontaktować. Uzgodniłem wczoraj z nimi warunki właśnie kredytu oddłużeniowego, warunki całkiem dobre- pozwolą mi spłacić pewne zaległości. Oprocentowanie nie za wysokie, a biorąc pod uwagę zaniżone stopy procentowe to przy takiej sytuacji w jakiej ja się znalazłem to taki rodzaj kredytu tylko brać. Znalazłem ich przez google i po głębszych przemyśleniach postanowiłem się z nimi skontaktować przez formularz kontaktowy. Jeżeli chcecie wiedzieć więcej to polecam poczytać co nieco o kredytach oddłużeniowych tutaj: kredyt-zaufania.pl/kredyty-oddluzeniowe Share this post Link to post Share on other sites
agatakos 0 Report post Posted March 31, 2015 Owszem teraz gdy spadły stopy procentowe, warto rozglądać się zakredytami teraz będą najlepsze oferty, Dodatkwo konsolidacja będziekorzystna, zatem warto się rozglądać. Ja i mój mąż też mieliśmy kilkakredytów i skorzystaliśmy z konsolidacji, co przyniosło dla nas dużokorzysci. Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
zychdagmara 0 Report post Posted April 3, 2015 Ostatnio też wpadliśmy w małą pętlę zadłużenia i nie wiem zastanawiam się czy warto skorzystać z konsolidacji kredytów, czytałam że to jest jedno z lepszych rozwiązań. Może jakieś porady?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Justyna Report post Posted January 18, 2017 Witam, zajmuję się doradztwem finansowym-chętnie pomogę ( Lublin i okolice). Zajmuję się kredytami hipotecznymi, gotówkowymi, konsolidacyjnymi. Firma Notus- współpracujemy z większością Banków obecnych na rynku- Zapraszam tel. 664027037 Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted July 6, 2017 Wszystkich zainteresowanych szybką pożyczką bez weryfikacji baz zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty: Dobierz parametry według własnych możliwości: Kwota: 500 zł - 80. 000 zł Oprocentowanie: 5% - 15% Okres spłaty: 1 miesiąc - 10 lat Dodatkowo: Nie sprawdzamy żadnych rejestrów: BIK, KRD, ERIF oraz BIG - u nas nie spotkasz się z pytaniami o wpisy w bazach dłużników! Wymagamy jedynie: Polskiego obywatelstwa, ważnego dowodu osobistego oraz realnej możliwości spłaty pożyczki (dobór odpowiedniej ilości rat do kwoty). Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do wysłania wniosku przy pomocy naszego serwisu: www.concash.pl Życzymy miłego dnia! Zespół Concash Share this post Link to post Share on other sites