grazynakowalewska 0 Report post Posted January 9, 2020 Albo przynajmniej zakup na jakieś "atrakcyjne" raty?!? Teraz to chyba na wszystko próbują wcisnąć jakąś pożyczkę, a jak sie działa pod wpływem impulsu to łatwo zrobić głupotę... Ja prawie dałabym się namówić na dodatkowy kredyt pod materiały budowlane, bo nam brakowało płytek do wykończenia wszystkich pomieszczeń - na szczęście się opamiętałam i nie dołożyłam sobie ciężaru, tylko odkładałam i zrobiłam wszystko później. Ceny może i poszły nieco w górę (jak wszystko), ale przynajmniej nie mam topora nad głową Share this post Link to post Share on other sites
evertgleason 0 Report post Posted January 13, 2020 Należy uważnie czytać umowę kredytową? Share this post Link to post Share on other sites
grazynakowalewska 0 Report post Posted January 14, 2020 Ale co ma czytanie umów do propozycji składanych przez "życzliwe" banki?!? Po prostu na pewnym etapie brakowało $$$ na materiały z https://www.feldhaus.pl/pl/produkty/25/plytki-ceglopodobne ale zrobiliśmy tak, że z wykończeniem po prostu poczekaliśmy te kilka(naście?) miesięcy i tyle - byle tylko NIE brać kredytu. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted January 17, 2020 Z tego co pamiętam, proponowali mi kredyt na remont, na prezenty świąteczne, na samochód i na wakacje. Share this post Link to post Share on other sites
Szybka Gotówka 0 Report post Posted January 20, 2020 Na współczesnym rynku finansowych są bardzo nowoczesne rozwiązania w postacie pożyczek pozabankowych, które są udziela bez potrzeby zastawiania majątku. Każdy pełnoletni obywatel polski może pożyczyć nawet do 15 000 złotych, wszystko, co jest potrzebne to połączenie z siecią Internet i numer PESEL. Share this post Link to post Share on other sites