Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
kalibra

konto dla młodych

Recommended Posts

Proszę o opinie, która opcja rachunku osobistego jest lepsza – Nest Bank konto osobiste czy eKonto mbanku? Szukam najtańszego aktualnie konta dla studentki II roku Ważne też dla mnie jest by wszystko chodziło sprawnie. Tzn. przelewy dochodziły o czasie nie było problemów z płączeniem przez internet itp. Sprawdzałam porównanie kont dla studentów i wydaje mi się bardzo sensowna oferta Nest banku.

Hmmm ja w sumie bym poleciła inny bank niż te, które proponujesz do porównania. Sama jestem obecnie studentką studiów magisterskich i korzystam z banku https://www.santanderconsumer.pl

i szczerze mówiąc jeżeli zależy Ci na szybkości przelewów to zdecydowanie polecam ten bank, ponieważ w koncie dla młodych masz przelewy natychmiastowe za 0 zł , więc tak naprawdę masz z głowy zmartwienia na temat czy przelew dojdzie dziś czy nie dojdzie :) oczywiście prowadzenie konta też jest za 0 zł , dodatkowo masz zwrot w wysokości 1% za rachunki typu prąd, gaz, internet, tv,  telefon, może to nie majątek , ale wiadomo dla studenta (przynajmniejdla mnie) to zawsze coś. Do wyboru z płatności mobilnych masz apple pay, google pay, garmin pay, fitbit pay i blik, ja osobiście połowy tych opcji nie kojarze i nie używam, bo nawet nie mam potrzeby, ale jak sama widzisz wybór jest naprawde duży także też nie powinnaś mieć problemów z tym. Mi wszystko śmiga  elegancko, jestem zadowolona na tyle, że nawet jak już skończe 26 lat to i tak zostane w santander :P

Edited by alidiana