Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content

Recommended Posts

Witam

Mam 22 lata, dłuższy czas temu popadłem w pętlę chwilówek, z której próbuje się wydostać. Udało spłacić mi się już sporo, niestety zostały ostatnie 3 pozyczki, które są już w sądzie i niedługo będę miał komornika.

1. Aasa - 4 tysiące

2. Mini pożyczka - 3 tysiące

3. Viasms - 1 tysiąc

W długi popadłem przyjeżdżając na studia zaoczne, sam się utrzymuje a w pierwszej pracy zostałem trochę oszukany co do moich zarobków i żeby przeżyć, opłacić mieszkanie i szkołę to musiałem to zrobić. Teraz mam dobrą pracę ale chcę skończyć z tym długiem. 

Czy jest możliwość aby dostać pożyczkę na weksel z umową cywilno-prawna 8-10 tysięcy do spłaty za 2 lata? Spłacił bym wszystkie długi i mógł uzbierać pieniądze na spłatę. Nie chciałbym teraz spłacać rat ponieważ muszę opłacać wszystko, studiuje zaocznie i obecnie przez kilka miesięcy chodzę codziennie na szkolenia wieczorne IT (CCNA i od września CCNP) , dzięki którym będę w pracy zarabiał o wiele więcej przez co nie martwię się o uzbieranie pieniędzy. W ostateczności jednak może możliwość jakiś małych rat narastających czy coś w tym stylu.

Jeżeli ktoś jest w sensie pomóc to proszę o odpowiedź bądź podpowiedź,

Pozdrawiam

Witam, jest możliwość otrzymania finansowania przy umowie cywilno -prawnej. 

Proszę napisać:

ile wynosi wynagrodzenie z 3 ostatnich miesięcy ?

Od kiedy i do kiedy jest umowa ? 

Czy wynagrodzenie wpływa na konto ?

Pozdrawiam

Z 3 ostatnich miesięcy wynagrodzenie to 9 tysięcy, umowa zlecenie od października 2018 do końca 2019 roku, przedłużona już raz, 3471zl brutto student + 20zl brutto nadgodzina, wynagrodzenie na konto.

Czytając Twój wpis widzę, że zaczynam wpadać w spiralę długów. Uważam, że powinieneś natychmiast skorzystać z pomocy dla zadłużonych - taką pomoc oferuje wiele firm windykacyjnych. Tutaj przeczytasz masę istotnych informacji  https://mamdlugi.pl/pomoc-zadluzonym-w-katowicach-oddluzanie/. Trzeba mieć świadomość, że proces wpadania w pętlę długów jest w znacznej mierze wynikiem braku wiedzy. 

Pozbyć się długów może każdy. Tym bardziej, że w Twoim przypadku kwota kredytu nie jest aż tak wysoka. Wystarczy określić plan działania i kierować się następnymi zasadami:
1. Po pierwsze oszczędzać pieniądze - jest to dość banalna porada, ale naprawdę musisz oszczędzać na wszystkim, na czym się tylko da, żeby uzbierać dodatkowe koszty.
2. Po drugie musisz wyznaczyć priorytetowość długów i zdecydować, w jakiej kolejności będziesz je spłacać (na przykład najpierw warto spłacić pożyczkę, która ma największy odsetek, lub te, których nie można refinansować).
3. Po trzecie korzystaj z opcji automatycznych płatności - ustaw w swojej bankowości internetowej kwotę na kilka miesięcy do przodu, którą musisz spłacić. Dzięki tej funkcji nigdy nie przeterminujesz płatności, a kwota długu będzie automatycznie pobierana po wypłacie.

Witam

Szanowni Panstwo jako Kancelaria Odluzeniowa,
wspolpracujemy równiez z Naszym Centrum Kredytowym,
Uwaga na stronach ogłoszeniowych – nie wysyłamy formularzy!
Mogą też Państwo sami  zadzwonić do Nas pod numer Tel mob. 507 643 000 
lub podać w prywatnej wiadomośći na tym firum swj email - wyślę formularz 
Nie mając rozeznania Państwa problemu - nie będzie możliwe dopasowanie Naszej oferty - do Państwa potrzeb, gdyż każda sprawa jest całkowicie indywidualna.

Pozdrawiam 

Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych:
- otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić?
- w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika?
- nęka Cię firma windykacyjna?

Zadzwoń lub napisz do nas!
- 514-547-991
lub wiadomość prywatna