kuba0060 0 Report post Posted June 25, 2019 Witam Mam 22 lata, dłuższy czas temu popadłem w pętlę chwilówek, z której próbuje się wydostać. Udało spłacić mi się już sporo, niestety zostały ostatnie 3 pozyczki, które są już w sądzie i niedługo będę miał komornika. 1. Aasa - 4 tysiące 2. Mini pożyczka - 3 tysiące 3. Viasms - 1 tysiąc W długi popadłem przyjeżdżając na studia zaoczne, sam się utrzymuje a w pierwszej pracy zostałem trochę oszukany co do moich zarobków i żeby przeżyć, opłacić mieszkanie i szkołę to musiałem to zrobić. Teraz mam dobrą pracę ale chcę skończyć z tym długiem. Czy jest możliwość aby dostać pożyczkę na weksel z umową cywilno-prawna 8-10 tysięcy do spłaty za 2 lata? Spłacił bym wszystkie długi i mógł uzbierać pieniądze na spłatę. Nie chciałbym teraz spłacać rat ponieważ muszę opłacać wszystko, studiuje zaocznie i obecnie przez kilka miesięcy chodzę codziennie na szkolenia wieczorne IT (CCNA i od września CCNP) , dzięki którym będę w pracy zarabiał o wiele więcej przez co nie martwię się o uzbieranie pieniędzy. W ostateczności jednak może możliwość jakiś małych rat narastających czy coś w tym stylu. Jeżeli ktoś jest w sensie pomóc to proszę o odpowiedź bądź podpowiedź, Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
groszek1199 0 Report post Posted June 26, 2019 Witam, jest możliwość otrzymania finansowania przy umowie cywilno -prawnej. Proszę napisać: ile wynosi wynagrodzenie z 3 ostatnich miesięcy ? Od kiedy i do kiedy jest umowa ? Czy wynagrodzenie wpływa na konto ? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
kuba0060 0 Report post Posted June 26, 2019 Z 3 ostatnich miesięcy wynagrodzenie to 9 tysięcy, umowa zlecenie od października 2018 do końca 2019 roku, przedłużona już raz, 3471zl brutto student + 20zl brutto nadgodzina, wynagrodzenie na konto. Share this post Link to post Share on other sites
pożyczka 0 Report post Posted September 28, 2019 SPRAWDŹ SZYBKIE POŻYCZKI kliknij w link i złóż wniosek http://prywatna.net.pl Share this post Link to post Share on other sites
kristopher91 0 Report post Posted November 27, 2019 Czytając Twój wpis widzę, że zaczynam wpadać w spiralę długów. Uważam, że powinieneś natychmiast skorzystać z pomocy dla zadłużonych - taką pomoc oferuje wiele firm windykacyjnych. Tutaj przeczytasz masę istotnych informacji https://mamdlugi.pl/pomoc-zadluzonym-w-katowicach-oddluzanie/. Trzeba mieć świadomość, że proces wpadania w pętlę długów jest w znacznej mierze wynikiem braku wiedzy. Share this post Link to post Share on other sites
Szybka Gotówka 0 Report post Posted December 11, 2019 Pozbyć się długów może każdy. Tym bardziej, że w Twoim przypadku kwota kredytu nie jest aż tak wysoka. Wystarczy określić plan działania i kierować się następnymi zasadami: 1. Po pierwsze oszczędzać pieniądze - jest to dość banalna porada, ale naprawdę musisz oszczędzać na wszystkim, na czym się tylko da, żeby uzbierać dodatkowe koszty. 2. Po drugie musisz wyznaczyć priorytetowość długów i zdecydować, w jakiej kolejności będziesz je spłacać (na przykład najpierw warto spłacić pożyczkę, która ma największy odsetek, lub te, których nie można refinansować). 3. Po trzecie korzystaj z opcji automatycznych płatności - ustaw w swojej bankowości internetowej kwotę na kilka miesięcy do przodu, którą musisz spłacić. Dzięki tej funkcji nigdy nie przeterminujesz płatności, a kwota długu będzie automatycznie pobierana po wypłacie. Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted December 17, 2019 Witam Szanowni Panstwo jako Kancelaria Odluzeniowa, wspolpracujemy równiez z Naszym Centrum Kredytowym, Uwaga na stronach ogłoszeniowych – nie wysyłamy formularzy! Mogą też Państwo sami zadzwonić do Nas pod numer Tel mob. 507 643 000 lub podać w prywatnej wiadomośći na tym firum swj email - wyślę formularz Nie mając rozeznania Państwa problemu - nie będzie możliwe dopasowanie Naszej oferty - do Państwa potrzeb, gdyż każda sprawa jest całkowicie indywidualna. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Agnis 0 Report post Posted December 23, 2019 na pewno nie bierz pożyczki na spłatę rat Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted July 24, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted January 30, 2022 Istnieją trudne kredyty dla zadłużonych Wrocław i są one metodą na wyjście z pętli zadłużenia. Z pewnością lepiej na takie rozwiązanie się zdecydować niż wciąć kolejny kredyt na spłatę poprzedniego Share this post Link to post Share on other sites