Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Guest robert

Chwilówki

Question

Guest robert

Witam

Czy ktoś  może udzielić informacji na temat solidkredyt.com .Może ktoś korzystal z ich usług.

dzieki

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Wszystko jest dla ludzi, niektóre mają całkiem dobre warunki, jak ta firma

https://www.tanikredyt.pl

Z uwagi na to, że mozna tam liczyć na pierwszą darmową pożyczkę.  Przykład: pożyczacie 1500 zł na miesiąc, oddajecie w terminie po 30 dniach. Dzieki temu nie ponosicie żadnych kosztów związanych z oprocentowaniem czy z prowizją. 

Osobiście na pewno nie demonizowałbym tych wszystkich pożyczek prywatnych bo wszystko jest dla ludzi. Jeśli bierzemy je z głową i bedziemy wiedzieli że będziemy w stanie pożyczkę spłacić, to nie jest to nic złego. Szczególnie,ze firmy prywatne nie wymagają takiej dokumentacji jak w bankach i pożyczka udzielona jest szybciej. 

• 0

Ja z kolei jestem zdania, że jeśli dobrze wybierze się firmę, która takich chwilówek udziela, to można całkiem nieźle trafić. Ja korzystałem już z chwilówek nie raz i nigdy nic złego z tego nie wynikło. Wystarczyło zrobić dobry research w sieci i się udało. Teraz za każdym razem, kiedy wchodzę na https://sprintcash.pl rozważam, czy nie przydałaby mi się jakaś gotówka 

• 0

Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych:
- otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić?
- w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika?
- nęka Cię firma windykacyjna?

Zadzwoń lub napisz do nas!
- 514-547-991
lub wiadomość prywatna

• 0

Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych:
- otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić?
- w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika?
- nęka Cię firma windykacyjna?

Zadzwoń lub napisz do nas!
- 514-547-991
lub wiadomość prywatna