martaam 1 Report post Posted March 3, 2019 Angielski znam dobrze, ale postanowiłam nauczyć się jeszcze hiszpańskiego. Jaką szkołe w Łodzi polecicie? Zależy mi głównie na umiejętnosci mówienia. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted March 7, 2019 Studium języków obcych MLChttps://www.studium.com.pl/jezyki/jezyk-hiszpanski/ - Jest to jedna z najstarszych szkół języka hiszpańskiego w Łodzi (w szkole nauczają wielu języków obcych.....). Nie uczyłem się tam hiszpańskiego ale znam osobę, która na ten język tam chodziła oraz była zadowolona z zajęć. Ponoć nauczyła się tam bardzo wiele.Aktualnie zajęcia prowadzone są w dwóch trybach: 3 godz. – 1 x w tygodniu po 3 godziny lekcyjne 108 godz. lekcyjnych w roku szkolnym 4 godz. – 2 x w tygodniu po 2 godziny lekcyjne 138 godz. lekcyjnych w roku szkolnym Sensowniejszy wydaje się ten drugi z uwagi na to,ze sprzyja systematyczności i dzieki temu można szybciej się nauczyć. Share this post Link to post Share on other sites