Guest sylvia Report post Posted January 17, 2019 Witam, czy ktoś korzysta z diety pudełkowej i może się wypowiedzieć co do skuteczności? Mam do zgubienia 15 kg po ciąży a nie mam czasu sobie zdrowo gotować, brałam pod uwagę maczfita ale na fb widziałam że sporo ludzi pisało wkurzonych że zapłacili a nie dostawali jedzenia. Nie chcę czegoś takiego tylko jak płacę to wymagam jakości. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted January 18, 2019 Warto udać się na początku do dietetyka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted January 21, 2019 Maczfita omijaj z daleka bo za tą akcję co zrobili to nie warto ja zrezygnowałam z ich usług nikt mnie oszukiwał nie będzie Share this post Link to post Share on other sites
Guest mamuska_franiuska Report post Posted January 21, 2019 U nas w przedszkolu jedna mama mówiła że jest na pudełkach, jutro Franula zaprowadzę to mogę podpytać :* Share this post Link to post Share on other sites
anelle23 0 Report post Posted January 22, 2019 Owszem i mnie to spotkało. Zamówiłam próbną dietę od nich, nie dostałam jedzenia, nie odpowiadali na telefony ani na maile a w komentarzach odpowiedzi były usuwane lub na zasadach kopiuj/wklej Share this post Link to post Share on other sites
angelikaBb 0 Report post Posted January 23, 2019 Maczfita należy omijaj z daleka bo za tą akcję co zrobili to nie warto ja zrezygnowałam z ich usług nikt mnie oszukiwał nie będzie. Koleznka chciała na ich dietę przejśc ale odradziłam Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted January 24, 2019 jak można to radzę omijać.zero podejścia do klienta Share this post Link to post Share on other sites
pani_mgr 0 Report post Posted January 24, 2019 Ja akurat korzystam z suvibox w Warszawce, mam dietę wege bo chciałam odstawić na pewien czas mięso i zobaczyć czy mi się poprawi cera. Nie chodzę głodna, codziennie przywożą coś innego. Jest dużo kasz, sezonowych warzyw, owoców itp. W połączeniu z crossfitem to daje fajne rezultaty. Już rozmiar mniej i walczę dalej Share this post Link to post Share on other sites
Vomenka 0 Report post Posted February 28, 2019 Dieta pudelkowa pomaga, owszem. Ale nie na dłuższą metę. Całe życie nie da się jeść z pudełek. Share this post Link to post Share on other sites
Stewfiv 0 Report post Posted March 5, 2019 Dokładnie, może ktoś z Twoich bliskich umie gotować zdrowe jedzenie? Mama albo mąż? To zdecydowanie lepsza opcja niż catering. Share this post Link to post Share on other sites
Goosia90 0 Report post Posted March 18, 2019 Moim zdaniem warto pozbyć się cukru ze swojej diety. To na pewno pomoże stracić parę kg na sam początek bez żadnej ścisłej diety. Można również zamienić cukier na inne substancje. ____________________________________ Aspartam - czy jest szkodliwy? Share this post Link to post Share on other sites
Stewfiv 0 Report post Posted March 21, 2019 Najbardziej szkodliwy jest według mnie tłuszcz zwierzęcy. Tego warto unikać. No i ogólnie trzymać umiar w jedzeniu:) Nie jestem natomiast zwolennikiem liczenia kalorii, lepiej schudnąć bez tego, człowiek się tylko denerwuje taką matematyką:D Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted March 26, 2019 Sama zastanawiałam się nad przejściem jakiś czas temu na dietę pudełkową. Jednak zobaczyłam jaka jest cena takiej diety i zrezygnowałam z tego pomysłu. Nie miałam ochoty płacenia miesięcznie praktycznie 2000 zł za samą diete bo to mija sie z celem. Przeszłam na dietę niskokaloryczną ale z wiekszą ilością warzyw i owoców. Jak równeiż zmusiłam się do ćwiczeń. Na poczatku było najtrudniej ale potem jak człowiek już się przyzwyczai to jest o wiele łatwiej. Polecam zajrzeć sobie tutaj http://www.keepyour-balance.pl/plank-skuteczna-metoda-na-plaski-brzuch-i-smukla-talie/ Na stronie jest sporo ćwiczeń na smukły brzuch i talię a jak wiadomo je właśnie najtrudniej jest wyćwiczyć. Share this post Link to post Share on other sites
Kinomanka 0 Report post Posted May 8, 2019 Pamiętajcie aby stosować produkty o niskiej zawartości cukru jednak nie słodzone aspartamem! To bardzo ważne, ponieważ aspartam jako słodzik jest szkodliwym produktem http://fitback.pl/slodki-problem/2351 przeczytajcie więcej w tym artykule, który na pewno okaże się pomocny. Share this post Link to post Share on other sites
LadySandra 0 Report post Posted May 12, 2019 Trzeba liczyć kalorie i się ruszać. Nie ma dróg na skróty Share this post Link to post Share on other sites
Angelka 0 Report post Posted May 14, 2019 Co sądzicie o sposobie i metodzie, a nawet pomyśle zawartym w tym artykule? https://www.focus.pl/artykul/chcesz-zredukowac-ilosc-soli-i-cukru-w-diecie-oszukaj-mozg-i-zrob-to-na-ostro chyba spróbuję ponieważ ciągle łapię za coś słodkiego, a nie jest to najzdrowsze - spożywanie słodyczy w dużych ilościach. Share this post Link to post Share on other sites
Aspaga 0 Report post Posted May 16, 2019 Jest ona skuteczna, na pewno się nie podjada. Nie warto wtedy kupować dodatkowego jedzenia. Share this post Link to post Share on other sites
nalepka 0 Report post Posted May 21, 2019 Odchudzanie to wielka sprawa,chyba każda kobieta chociaż raz była na diecie,próbowała się odchudzać.Według mnie najlepszym sposobem na zrzucenie kilku zbędnych kilogramów jest oczywiście dieta ale też odpowiednio dobrane ćwiczenia.Najlepiej ćwiczyć pod okiem doświadczonego trenera,którego znajdziemy w klubie https://www.energym.com.pl/3-enerkluby Dzięki niemu nie zrobimy sobie krzywdy,poznamy możliwości swojego organizmu. Share this post Link to post Share on other sites
tom5656 0 Report post Posted June 23, 2019 Polecam przejrzeć stronę Medika Poland kombajny kosmetyczne i tam są opisane wszystkie zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Myśle, że na odchudzanie także coś skutecznego znajdziesz. Polecam spróbować. Ja często korzystam z usług kosmetologa i jestem bardzo zadowolona z efeków. Podczas taki zabiegów można odpocząć i się zrelaksować. Share this post Link to post Share on other sites
Patiowa 0 Report post Posted July 25, 2019 A uważacie też że włączanie potraw z łososia, np. takich https://mowisalmon.pl/przepisy/pieczony-losos-teriyaki/ będzie odpowiednim zabiegiem podczas konstruowania diety na odchudzanie? Znacie się bardziej wiec liczę że pomożecie Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted August 13, 2019 Zastanawiałem się nad dietą pudelkową, potem jednak zarzuciłem ten pomysł. Jest to bardzo drogie i nie chciałbym wydawać tyle kasy na jedzenie. Polecam za to elektrostymulację. Elektrostymulacja jest uznawana za jedną z najskuteczniejszych technik modelowania sylwetki, a to ze względu na fakt, iż zwiększa ona sprawność mięśni oraz zmniejsza obwód tkanki tłuszczowej. Stosować można ją na wszystkich partiach ciała, lecz najlepsze efekty widoczne są na brzuchu, udach oraz pośladków. Na ćwiczenia chodzę do siłowni w Krakowie, na stronie możecie sobie poczytać jak to wyglada: https://www.intime20.pl/trening-ems/ Share this post Link to post Share on other sites
eparisian 0 Report post Posted October 25, 2019 (edited) Pamiętajcie proszę, że odchudzanie musi przebiegać zdrowo.Wielu z Was chce zobaczyć i osiągnąć szybkie efekty, a nie na tym to polega. Dzięki temu można nabawić się wielu chorób związanych z jelitami. _____________________________________ https://kosapopatelni.pl/nieszczelne-jelita-co-kryje-sie-za-tym-terminem/ Edited October 25, 2019 by eparisian Share this post Link to post Share on other sites
enola83 0 Report post Posted October 29, 2019 Dieta pudełkowa jest bardzo dobra, bo mamy mniejsze porcje i jemy mniej także good Share this post Link to post Share on other sites
emoen 0 Report post Posted February 27, 2020 Cieszę się, że znalazłam wątek w którym został poruszony temat aspartamu i tego czy jest zdrowy czy nie. Produkty bez aspartamu są chętniej kupowane, ale czy słusznie? _______________________________________ Czemu nie kupuję produktów z aspartamem free? Share this post Link to post Share on other sites
jschneider 0 Report post Posted February 28, 2020 Catering dietetyczny bardzo pomaga w procesie odchudzania, to wyliczona liczba kalorii, która powinno się spożyć w ciągu dnia. Share this post Link to post Share on other sites