Lisia32 0 Report post Posted November 23, 2018 Moja znajoma za kilka miesięcy będzie brała ślub. Spytała się mnie ostatnio o dodatkowe rozrywki na wesele. Doradziłem jej żeby zamówiła barmana który będzie robił gościom drinki i dodatkowo fajną rzeczą jest fotobudka. Czy waszym zdaniem dobrze jej doradziłem? Share this post Link to post Share on other sites
Darion 0 Report post Posted November 23, 2018 Tak, wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach każdy będzie korzystał z fotobudki z zabawą. Share this post Link to post Share on other sites
Antosia32 0 Report post Posted February 2, 2019 Fotobudka jest fajna, ale jako dodatek na wesela czy inne ciekawe okazje. Ale fotografia ślubna lubuskie na okazje ślubne na pewno się przyda, ponieważ wiele osób inwestuje właśnie w takie dobre usługi, fachowe, aby mieć nie zapomnienie wspomnienia. Share this post Link to post Share on other sites
loca89 0 Report post Posted March 20, 2019 Fotografia jest bardzo ważnym elementem podczas ślubu. W końcu dzięki niej uwiecznione są wszelkie chwile. Ja też zastanawiam się nad fotografem i fotobudką. No i mam dylemat również jakie zaproszenia kupić. A może wy mi doradźcie, które z tych https://farrowdesign.pl najlepsze byłby? Share this post Link to post Share on other sites
Kordianka 0 Report post Posted March 21, 2019 Fotobudka jest coraz częstszym zjawiskiem na weselach Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 22, 2019 To prawda. To fajna pamiątka Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted April 11, 2019 Jeśli szukacie pomysłu na dekoracje czy atrakcje na zabawie weselnej to polecam zajrzeć na stronę dodatki weselne nowy sącz koniecznie zajrzyjcie. Bardzo fajna strona. Firma ta nie tylko wypożycza dekorację także pomaga w organizacji. Myślę że warto skorzystać z ich pomocy. Polecam serdecznie. Share this post Link to post Share on other sites
tom5656 0 Report post Posted October 7, 2019 W dniu 23.11.2018 o 01:41, Lisia32 napisał: Moja znajoma za kilka miesięcy będzie brała ślub. Spytała się mnie ostatnio o dodatkowe rozrywki na wesele. Doradziłem jej żeby zamówiła barmana który będzie robił gościom drinki i dodatkowo fajną rzeczą jest fotobudka. Czy waszym zdaniem dobrze jej doradziłem? A co z http://wodkanawesele.pl Macie jakaś godną polecenia, jeśli nie to przyglądnijcie się ofercie Toruńskich Wódek Gatunkowych, to wyjątkowa gamę w wódek weselnych. Ten wysokiej jakości alkohol jest produkowany w lokalnej wytwórni według różnych wzorów. Każdy znajdzie cos dla siebie. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted October 8, 2019 A to jeszcze jest modne? Chyba teraz inne atrakcje weselne są na topie. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted February 26, 2020 Barman to bardzo fajny pomysł. Zwłaszcza cześć żeńska wesela chętnie udaje się po drinki Ja ze swojej strony mogę polecić jeszcze wynajem fotobudki na wesele np. tej z Krakowa. Fajna atrakcja, goście dobrze się przy tym bawią a młodym pozostaje pamiątka w postaci zdjęć na wesoło Share this post Link to post Share on other sites
phomenick 0 Report post Posted February 28, 2020 Z doświadczenia wiem, że fotobudka jest bardzo lubiana na takich imprezach, każdy gość z niej korzysta. Share this post Link to post Share on other sites
vada61 0 Report post Posted September 3, 2020 Rozrywki to nie wszystko by goście wyszli z wesela zadowoleni z dobrymi humorami. Zastanawiam się nad odpowiednimi podziękowaniami ślubnymi https://weselicho.net/art/planujesz-slub-i-wesele--zadbaj-o-wyjatkowe-prezenty-dla-swoich-gosci- Słoiczek pysznego regionalnego miodu czy niewielkie opakowanie domowej konfitury z wyjątkowymi przyprawami – każdy z tych pomysłów osłodzi życie Waszym gościom i sprawi, że jeszcze nie raz wspomną, jak doskonale bawili się na Waszym weselu. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted September 8, 2020 To jeszcze się ludziom nie znudziło? No w sumie, jaka inną atrakcję na wesele można jeszcze wymyślić. Share this post Link to post Share on other sites
Siennna0 0 Report post Posted January 4, 2021 Jest to niby oklepane, ale zawsze się sprawdza. Także fajną atrakcją na wesele będą napisy na wynajem. Na stronie https://szykownie.com.pl takie znajdziecie - drewniane napisy LOVE i MIŁOŚĆ. Zrobią super tło do zdjęć. Share this post Link to post Share on other sites