Dorota_89 0 Report post Posted February 6, 2013 Co sądzicie o tej nowej promocji mBanku? Wydaje się być korzystna, czy ktoś już otworzył na tych nowych warunkach eKonto i otrzymał pierwszą premię? Ciekawa jestem jak to wszystko wygląda w praktyce. Czekam na opinie i informacje klientów;) Share this post Link to post Share on other sites
mala 0 Report post Posted March 12, 2013 Świetna promocja szkoda tylko ze jedynie dla nowych klientow. Share this post Link to post Share on other sites
Misiek 0 Report post Posted March 18, 2014 Szczerze mówiąc, nie słyszałem o tej promocji. Wiem tylko, że jeżeli komuś się poleci konto, otrzymuje się 50 zł Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted March 18, 2014 Promocja polega na tzw. money backu. W ramach bezpłatnego eKonto otrzymasz zwrot 3 zł za płatność kartą o wartości min. 50 zł, jeśli co miesiąc: na Twoje konto wpłynie minimum 1 000 zł dokonasz transakcji na łączną kwotę minimum 250 zł Pozdrawiam M.J. www.Bankieria.pl â portal obiektywny o finansach, wszystko w jednym miejscu. Lokaty, konta, kredyty, chwilówki â zestawienia, porównania, porady. Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted March 22, 2014 @Dorota_89 - sprawdż najpierw czy podobny temat nie istnieje. Jest juz taki wcześniej założony http://ukredytowani.pl/topic/749-promocja-w-mbank-zwrot-600z%C5%82-za-zakupy/ Share this post Link to post Share on other sites