Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
edytka4

stoisko reklamowe - pytanie

Recommended Posts

Cześć. Piszę do Was z pytaniem, może mi coś doradzicie. Niedługo wybieram się na targi z moją małą firmą produkującą zdrowe soki. Jest to mój pierwszy raz i szukam jakiejś firmy, która zajęłaby się moim stoiskiem – by było fajnie zorganizowane i przyciągało wzrok. Jest kilka firm w necie, czy macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

Szykujemy się do targów reklamowych w przyszłym roku i zastanawiamy się w jaki sposob zareklamować na nich firmę.Doradzicie jak zdobyc uwagę potencjalnego klienta? 

Na pewno wymaga to odpowiedniego przygotowania - szczególnie, ze zwykle nie są to takie tanie imprezy. .Liczy się tutaj

Odpowiednie przeszkolenie pracowników w zakresie kontaktu z klientami  - dobrze jest sprawdzić ich wiedzę i czy dobrze potrafią odpowiadać na zadane pytania

Zadbanie o stanowisko, które powinno być dobrane pod katem branży jaką reprezentujesz. Może być to zarówno namiot reklamowy jak i stoisko reklamowe. Warto również przygotować gadżety, które budują pozytywny wizerunek firmy.

Polecam kontakt z nimi https://www.retio.pl/ Firma ma doświadczenie w takich imprezach i powinni doradzić jak to ogarnąć.