Vibe92 0 Report post Posted March 20, 2018 Witam Wreszcie doczekaliśmy się z żoną urlopu, więc chcemy go dobrze wykorzystać. Jesteśmy wykończeni pracą w biurze i chcielibyśmy wreszcie porządnie wypocząć. Najlepiej gdyby był to hotel gdzieś w Zakopanem, nigdy tam nie byliśmy a podobno naprawdę warto. Spa i krótka droga do atrakcji turystycznych mile widziane. Będę wdzięczny, jeśli coś polecicie. Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted March 22, 2018 Uwielbiam góry. Mają ten plus,ze mozna sobie tam zorganizowac czas zarówno zimą jak i latem i człowiek nigdy nie będzie się nudził. W Zakopanem hotele do tanich nie należą. Może zastanów sie nad zarezerwowaniem sobie mieszkania? Zerknij sobie tutaj; https://www.sunandsnow.pl/apartamenty-wgorach-zakopaneapartamenty-1249 Jest tam sporo apartamentów w Zakopanem. Nie mogę dać Ci pewnosci czy coś znajdzize sie w sezonie, ale możesz poddzwonić i się popytać. Share this post Link to post Share on other sites
Nhita 0 Report post Posted March 23, 2018 Na Twoim miejscu skorzystałabym z porównywarek hoteli. Na takich stronkach nie tylko znajdziesz idealny hotel na wypoczynek, ale też - porównasz ceny poszczególnych obiektów. Możesz ustawić dowolne parametry wyszukiwania, w tym odległość od centrum czy dodatkowe udogodnienia, takie jak SPA, z którego chcielibyście korzystać. Ostatnio szukałam hotelu nad Bałtykiem i w taki właśnie sposób znalazłam idealne miejsce dla siebie, z widokiem na morze. Szczerze polecam! Share this post Link to post Share on other sites
krystyna 0 Report post Posted April 8, 2018 Dokładnie. Najlepiej skorzystać z porównywarki bo często są tam promocje. Ja np. znalazłam nocleg w pięknym pensjonacie na Grunwaldzkiej (obok Krupówek, nie pamiętam nazwy) i zarezerwowałam z rabatem 40%. Przez cały pobyt nie ruszyłam samochodu bo wszędzie mogłam dojść na nogach. Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted April 9, 2018 My z mężem myślimy w tym roku o Bieszczadach. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted August 10, 2018 (edited) Też zwykle wybieram góry, Edited August 10, 2018 by ramana Share this post Link to post Share on other sites
Manioka60 0 Report post Posted August 31, 2018 Ja preferuję Szczyrk i Wisłę Share this post Link to post Share on other sites
Antosia32 0 Report post Posted February 8, 2019 A może warto pomyśleć o Sandomierzu na kilka dni. Taki nocleg w Sandomierzu z oferty tej https://grillsolo.pl , sprawdzi się na pewno pod wieloma względami. Grill Solo to restauracja i noclegi w wyjątkowym klimacie. Położony nad wiślanymi bulwarami, w niedalekim sąsiedztwie starego miasta, obiekt Grill Solo dysponuje pokojami 1, 2, 3 i 4-osobowymi w atrakcyjnych cenach. Do tego serwuje śniadania,obiady, przekąski i wiele innych. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted November 19, 2019 Zimą w góry jedziemy głównie po to, żeby pojeździć na nartach, jednak nie każdy wie, gdzie można się tego nauczyć. Kilka pomocnych wskazówek znaleźć można na http://abcporady.pl/gdzie-na-narty-w-polsce-dla-poczatkujacych-dobre-miejsca-dla-nauki-jazdy-na-nartach/ . Jest tam napisane, jakie miejsca są odpowiednie dla początkujących narciarzy. Share this post Link to post Share on other sites