romann 0 Report post Posted February 5, 2018 Dostarczenie wody do firmy jest obowiązkowe, dotąd kupowałem ją w zgrzewkach ale myślę że dostawa wody darnatury.pl jednak bardziej się opłaca i jest to wygodniejsze rozwiązanie, macie coś takiego w Waszych firmach? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted February 7, 2018 U mnie wystarcza woda butelkowana. Share this post Link to post Share on other sites
superBoguslawa 0 Report post Posted February 8, 2018 Najlepiej zaopatrzyć się w dystrybutor. Jest to bardzo opłacalne i ekonomiczne rozwiązanie dla firm zatrudniających dużą liczbę osób. Share this post Link to post Share on other sites
Walentyna 0 Report post Posted February 8, 2018 u nas szef w biedrze kupuje zgrzewkami tą najtańszą Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted February 13, 2018 Jest kilka możliwości zaopatrzenia firmę w wodę; 1. Kupowanie wody w zgrzewkach - nie jest to ani ekologiczne, ani opłacalne w dłuższej perspektywie 2. Kupno dzbanka filtrującego wodę - jest to jednak jedynie półsrodek 3. Zainstalowanie specjalnego urzadzenia, które będzie zmiękczało i filtrowało wodę ( na stałe). Jest to wiekszy wydatek na jeden raz, jednak w perspektywie czasu zwraca się. http://cosmowater.pl/ Polecam poczytac sobie o urządzeniach od Cosmowater. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted February 15, 2018 My też mamy w biurze taki zwykły dystrybutor z wodą, a do domu nie kupuję wody, piję kranówkę ta w Warszawie akurat jest bardzo dobra po modernizacjach w wodociągach, podobno inne miasta też robią takie inwestycje a to bardzo dobrze wykorzystane pieniądze unijne jednak Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted February 25, 2018 my mamy w firmie dystrybutor Share this post Link to post Share on other sites
Antosia32 0 Report post Posted February 19, 2019 Woda do biura to może i sok naturalny taki jak tutaj https://www.herbapol.com.pl/produkty/spozywcze/syropy . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi. Każdy znajdzie coś ciekawego i praktycznego. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted February 25, 2019 woda z baniaków jest najlepsza, bo zawsze chłodna Share this post Link to post Share on other sites
jtrantow 0 Report post Posted December 11, 2019 Jednym z ekonomicznych rozwiązań będzie zamontowanie filtrów do wody, wtedy każdy będzie mógł korzystać ze zwykłej wody kranowej, w takiej sytuacji dystrybutor nie będzie już koniecznością. ____________________________________________________________________________ zmiękczacze do wody Share this post Link to post Share on other sites
precious.thiel 0 Report post Posted December 12, 2019 Szukam nowego dostawcy wody. Dzięki za polecenia. Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted August 13, 2020 Pracodawca powinien zapewnić wodę w biurze Jeśli temperatura w pomieszczeniach przekracza 28 stopni Jeśli temperatura na zewnątrz przekracza 25 stopni Poza tym woda powinna być dostępna dla każdej zmiany pracowników oraz przez cały czas. Wszystko jest określone w kodeksie pracowniczym oraz powinnismy się tego trzymać. Ze swojej strony polecam skontaktować się z tym sklepem https://sklep.technica.pl/ W sklepie będzie możliwość kupienia takiego wlaśnie wyposażenia do firmy. Share this post Link to post Share on other sites
Zocha3 1 Report post Posted August 13, 2020 Najtaniej to chyba filtr do wody lub dystrybutor. Druga opcja zawsze chłodna, najlepsza na upały ____________________________________________________________________________ Szybko zrobiona elewacja w Twoim domu Share this post Link to post Share on other sites
vcremin 0 Report post Posted August 18, 2020 Najlepiej będzie gdy podpiszecie umowę z jedną firmą. Taka umowa najczęściej podpisywana jest na dłuższy okres czasu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marcin Mroziński Report post Posted November 16, 2020 Polecam WATERPOINT System - bardzo rzetelna firma i fajne rozwiązanie. Dystrybutor bezbutlowy podpięty jest do istniejącej sieci wodociągowej, filtruje wodę bezpośrednio przed spożyciem. Woda jest naprawdę smaczna i świeża. Plus jest też taki, że na 14 można zamówić go za darmo do przetestowania. Poczytajcie sobie więcej: waterpointsystem.pl Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted December 22, 2020 Mamy w pracy jakiś dystrybutor i ta wodą jest ok ale teraz kiedy pracuje przeważnie w domu musiałem zakupić spory zapas wody butelkowanej, najbardziej smakuje mi taka https://www.naleczowianka.pl/produkty niegazowana, świetnie gasi pragnienie i jest dla mnie lepsza niż te wody z dyskontów Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted January 23, 2021 W temacie wody trafiłem ostatnio na stronę https://nieprzelewaj.pl/, dzięki której dowiedziałem się o przygotowywanej kampanii społecznej i to o zasięgu ogólnopolskim. Kwestia ekologii, zanieczyszczeń, ochrony wody, gospodarki wodnej i wiele innych. Będzie można się dowiedzieć też o energii odnawialnej, więc tematyka jak najbardziej na czasie, a taka wiedza przyda się nam wszystkim. Nawet dla najmłodszych będą specjalne słuchowiska. Share this post Link to post Share on other sites
keslie 0 Report post Posted August 9, 2021 Woda jest bardzo ważna i to przez cały rok, nie tylko latem. W biurze kupuje się specjalne dystrybutory wody, to jest chyba najbardziej wygodne rozwiązanie. Na domowe warunki dosyć fajnie sprawdza się dzbanek filtrujący philips. Raz kupiłam i mam spokój, tylko trzeba filtry co jakiś czas wymieniać. Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted August 9, 2021 U nas znaleziono takie rozwiązanie, że pracownicy dostali własne dzbanki filtrujące. W małej firmie może się to bardzo sprawdzić. Share this post Link to post Share on other sites
alinka60 0 Report post Posted October 30, 2021 Zamiast wody proponuję zamówić soki. Od Korab Garden na przykład. Smaczne, zdrowe, pełne witamin. Ich soki mają wiele certyfikatów potwierdzających ich jakość. Tutaj https://korabgarden.pl//pl/produkty/sok-z-aronii-bio-premium-nfc do kupienia. Ich wszystkie soki tłoczone są na zimno, z całych owoców pochodzących z ekologicznych upraw. Warto wypróbować. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted December 18, 2021 W samej pracy to jak najbardziej odpowiednia ilość świeżej wody powinna być zapewniona i u mnie akurat to wszystko jest. Ja za to jak np. trenuję toi za każdym razem zabieram ze sobą bidon ekologiczny do którego uprzednio wlewam wodę. Dla mnie tego typu rozwiązanie jest po prostu najlepsze. Share this post Link to post Share on other sites
lepidolite 0 Report post Posted May 10, 2022 W dniu 9.08.2021 o 12:23, Kantona napisał: U nas znaleziono takie rozwiązanie, że pracownicy dostali własne dzbanki filtrujące. W małej firmie może się to bardzo sprawdzić. Ja też u siebie w biurze (swoją drogą w domu również) mam dzbanek filtrujący brita i uważam, że jest to bardzo praktyczne rozwiązanie Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted May 11, 2022 lepsze są filtry niż butelki, przynajmniej dużo bardziej ekologiczne. Share this post Link to post Share on other sites
smith.colt 0 Report post Posted May 11, 2022 Myślę, że do biura to lepiej jakiś baniak 10 litrowy kupić Taki z dozownikiem na przykład. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted May 12, 2022 Może być też baniak litrowy, ale bzdurą jest kupowanie butelek typu pół litra codziennie... Share this post Link to post Share on other sites