moria 0 Report post Posted December 2, 2025 Cypr Północny staje się coraz popularniejszym kierunkiem dla inwestorów, oferując atrakcyjne ceny nieruchomości i możliwość wynajmu turystycznego. Firma https://mmt-estate.com/en/ posiada ciekawy wybór mieszkań na Cyprze Północnym, apartamentów i domów nad morzem, które świetnie sprawdzą się jako inwestycja z potencjałem na wysokie zyski z wynajmu lub późniejszą sprzedaż. Share this post Link to post Share on other sites
Eskier 0 Report post Posted December 4, 2025 Na początku myślałem, że to kolejna „okazja stulecia”. Pojechaliśmy z żoną na rekonesans i… kupiliśmy. Biuro nieruchomości Cypr pokazało nam liczby, a nie tylko piękne widoki. W Coral Bay nowa inwestycja z gwarantowanym wynajmem 7% przez 3 lata, w centrum Pafos apartament z 9,5% ROI w 2024. Wszystkie dokumenty czyste, Title Deeds na dzień dobry albo w ciągu roku. Zero prowizji, polski prawnik sprawdza wszystko dwa razy. Po roku mogę powiedzieć: sceptycyzm zamienił się w drugi zakup (tym razem willa). Jeśli też macie wątpliwości - jedźcie i sprawdźcie sami. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted December 8, 2025 Decydując się na zakup nieruchomości, warto mieć na uwadze nie tylko koszta związane z samą transakcją, ale także możliwości finansowania. Kredyt hipoteczny to popularne rozwiązanie, które umożliwia realizację takich planów. Dlatego dobrze jest zwrócić się po pomoc do specjalisty, który pomoże porównać oferty i osiągnąć korzystne warunki. Sprawdź, jak kompleksowo wygląda to wsparcie: https://doradcahipoteczny.com/ i przekonaj się sam o dostępnych korzyściach. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej105070 0 Report post Posted January 29 ja polecam https://sowaip.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted February 9 Najlepiej teraz zainwestować w nieruchomości krajowe. Poza tym to Katowice mogę poszczycić się ciekawym osiedlem jest ATAL Sky+, idealnym pod inwestycje. To duże, kompleksowe osiedle z mieszkaniami, lokalami usługowymi i apartamentami inwestycyjnym, to zdaje się pierwsze takie osiedle w mieście a do tego położone w atrakcyjnej lokalizacji Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted April 16 To nie jest dobry moment na nieruchomości. Przecież w tym momencie wszystko stoi w miejscu albo nawet spada. Skoro nie ma przyrostu wartości, to w jaki sposób na tym zarabiać? No nie ma sensu. Jeśli chcecie mieć w miarę spokojną inwestycję, polecam wejść w etfy. Są dosyć przewidywalne, nie mają bardzo dużych skoków i po złożeniu sensownego portfela można na tym wykręcić całkiem niezłe wyniki. Warto poświęcić czas na analitykę Freedom24 - to z niej możecie wyciągnąć konkrety do decyzji. W ostatnich tygodniach kupiłem sporo rzeczy na dołkach. Było warto. Share this post Link to post Share on other sites
alekseidubna 0 Report post Posted Thursday at 08:01 AM Zgadzam się, że obecna sytuacja na rynku nieruchomości wymaga dużej ostrożności i rzetelnej analityki. Jeśli ktoś obawia się stagnacji w mieszkaniówce, dobrym uzupełnieniem strategii mogą być fundusze inwestycyjne, które pozwalają na większą płynność kapitału. Warto dywersyfikować portfel, łącząc różne aktywa, aby zminimalizować ryzyko przy ewentualnych spadkach cen lokali. Share this post Link to post Share on other sites
deonte17 0 Report post Posted Thursday at 04:20 PM Zbieram pieniądze od dawien dawna po to by w przyszłości kupić dwa mieszkania pod wynajem ! Share this post Link to post Share on other sites