moria 0 Report post Posted Tuesday at 02:19 PM Cypr Północny staje się coraz popularniejszym kierunkiem dla inwestorów, oferując atrakcyjne ceny nieruchomości i możliwość wynajmu turystycznego. Firma https://mmt-estate.com/en/ posiada ciekawy wybór mieszkań na Cyprze Północnym, apartamentów i domów nad morzem, które świetnie sprawdzą się jako inwestycja z potencjałem na wysokie zyski z wynajmu lub późniejszą sprzedaż. Share this post Link to post Share on other sites
Eskier 0 Report post Posted 21 hours ago Na początku myślałem, że to kolejna „okazja stulecia”. Pojechaliśmy z żoną na rekonesans i… kupiliśmy. Biuro nieruchomości Cypr pokazało nam liczby, a nie tylko piękne widoki. W Coral Bay nowa inwestycja z gwarantowanym wynajmem 7% przez 3 lata, w centrum Pafos apartament z 9,5% ROI w 2024. Wszystkie dokumenty czyste, Title Deeds na dzień dobry albo w ciągu roku. Zero prowizji, polski prawnik sprawdza wszystko dwa razy. Po roku mogę powiedzieć: sceptycyzm zamienił się w drugi zakup (tym razem willa). Jeśli też macie wątpliwości - jedźcie i sprawdźcie sami. Share this post Link to post Share on other sites