nabank 0 Report post Posted September 29, 2017 Ostatnio zachorował mi pies i okazało się, że bez leków sięnie obejdzie. Mama poleciła mi wziąć szybką gotówkę z moneyman.pl Sama często korzysta z tegobanku i nigdy nie miała niemiłych sytuacji. Więc dałam się namówić. Nie dość żeszybka gotówka, możliwość szybszej spłaty to dzięki temu zapomniałam już ochorobie psa. Share this post Link to post Share on other sites
LoanPartner.pl 1 Report post Posted September 29, 2017 Jeżeli następnym razem będziesz szukam pożyczki-chwilówki, możesz porównać oferty na stronie www.loanpartner.pl Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted October 19, 2017 Polecam. Malo znana firma, ale uczciwa. Minusem tutaj jest konieczność potwierdzania danych za pomocą 1gr przelewu na konto. Jednak plusów jest moim zdaniem o wiele więcej: wygodny formularz niewiele formalności wszystkie jasne zasady ( na stronie jest kalkulator tak więc można wyliczyc sobie dokładnie ile chwilówka będzie nas kosztowała: https://www.moneyman.pl/nasze-produkty ). No i co najwazniejsze pieniądze wypłacają szybko. Share this post Link to post Share on other sites