Mumia 0 Report post Posted August 28, 2017 Pytam, bo będę pierwszy raz na stadionie i nie bardzo wiem jakie są procedury bezpieczeństwa. Share this post Link to post Share on other sites
Fanny 0 Report post Posted August 28, 2017 Na pewno szklane butelki, ostre narzędzia, scyzoryki, kastety......... Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted August 29, 2017 Z tego co słyszałem nie pozwalają też podobno wnosić wody zakręconej. Na miejscu sprzedają otwartą. Nie wiem, może w obliczu ataków terrorystycznych ma to jakieś swoje usprawiedliwienie... Na pewno nie bierz nic ostrego, ani zagrażającego zdrowiu. Musisz też liczyć się z kontrolą przy bramkach kontroli dostępu (coś takiego jak te bramki szybkiej przepustowości), więc bądż chwilę przed czasem, aby wejść na stadion przed pierwszym gwizdkiem. Share this post Link to post Share on other sites
ZbyszekM 0 Report post Posted September 2, 2017 Płynów, metalowych przedmiotów i własnego jedzenia Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted September 17, 2017 Wszystkiego czym można rzucać na murawę. Share this post Link to post Share on other sites
Zocha3 1 Report post Posted October 6, 2017 Wszystko to, czym można zrobić krzwdę. Swoją drogą ładnie wczoraj nasza reprezentacja zagrała. Pokonała Armenię 6 do 1. Zobaczymy co będzie dalej, kolejne starcie w niedzielę Share this post Link to post Share on other sites
BartekGrodzki 0 Report post Posted October 9, 2017 Problemem też często mogą się okazać wszelkie butelki, które zabierzecie dla małego dziecka Byłem raz świadkiem nieprzyjemnej sytuacji, gdzie państwo musieli zostawić taką butelkę przed bramkami. Share this post Link to post Share on other sites