tesla 0 Report post Posted August 22, 2017 Jakie są Wasze doświadczenia z leasingiem na samochód w banku BNP Paribas? Mi co się tam nie podobało przy zakupie samochodu na leasing to strasznie duża ilość papierów i ciągnący się proces przyznania leasingu, q chyba z 3 razy byłem u dealera zanim wszystkie formalności zostały dopięte. Share this post Link to post Share on other sites
Fabio 57 Report post Posted August 29, 2017 Leasing to leasing - masz firmę raty wrzucasz w koszty. Inaczej żaden leasing by się nie opłacał. W BNP Paribas nie brałem ale Ford miałniezłą ofertę w Raiffaisenie i można było sporo utargować. Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted September 4, 2017 Nie idż bezpośrednio do konkretnego banku, bo to bez sensu. Zobacz - http://leasing24.poznan.pl/ Pójdziesz do agenta, to zrobi wam porównanie ofert, zobaczy u kogo masz szansę, a gdzie finansowania nie dostaniesz. Tak naprawdę dużo wygodniej. Share this post Link to post Share on other sites
kerks 0 Report post Posted September 7, 2017 Słowa przedmówcy potwierdzam. Generalnie pamiętajcie, że pod każdy przypadek można dostać finansowanie, ale na pewno nie z banku. Trudny klient dostanie je tylko od prywatnej firmy, co wcale nie oznacza gorszych warunków. Rozmawiajcie z firmami, pytajcie o rady, pod każdy przypadek można coś sensownego zaproponować. Kwestia kosztów. Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted September 11, 2017 Banki nakładają bardzo mocne ograniczenia, ale to wynika głównie z przepisów. Masz negatywny BIK to nie dostaniesz od banku pieniędzy. To samo jeśli chodzi o stratę z działalności, czy tam okres jej prowadzenia. Ci, o których wspominałem, na spokojnie wam załatwiają finansowanie od razu po rozpoczęciu waszej działalności. A bank zawsze będzie wymagać jej prowadzenia od pewnego okresu. Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted September 27, 2017 Według mnie zawsze lepiej jest brać pod uwagę większą ilość opcji. Dlatego właśnie zanim wziąłem kredyt na samochód, sprawdziłem dostępne możliwości poprzez porównywarkę https://direct.money.pl/kredytysamochodowe/. Dzięki temu uzyskałem więcej informacji, przez co poszedłem do takiego banku, który miał dla mnie najlepszą ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
KasiaWalczak 0 Report post Posted January 24, 2018 miejmy nadzieje ze kredyty pozostana jak byly nie jak ma BGZ Share this post Link to post Share on other sites