olioliwer 0 Report post Posted August 21, 2017 Witam, tak jak w temacie powyżej co myślicie o takim prezencie dla ojca? Jak dla mnie to wyjątkowy model, który wyróżnia się trwałością i funkcjonalnością. Jego cechą charakterystyczną jest bez wątpienia czerwona okładka z białym krzyżem, która jest rozpoznawana na całym świecie. Szwajcarskie narzędzie posiada 12 funkcji, które nie zawiodą w żadnej sytuacji: duże ostrze małe ostrze korkociąg otwieracz do puszek z: małym śrubokrętem 3 mm otwieracz do kapsli ze: śrubokrętem 6 mm przyrządem do zdejmowania izolacji rozwiertak, szpikulec i szydło kółko do kluczy pęseta wykałaczka A wy co o tym sądzicie? Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted August 29, 2017 Chodzi Ci pewnie o Victorinox? Jeżeli tak to jak najbardziej dobra jakość wykonania a ostrza łatwo nie złamiesz. Kupuj u producenta victorinox.com lub oficjalnego partnera victorinox - swissknife.pl. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted September 17, 2017 Widziałem ciekawe noże w sklepach z narzędziami http://faar.pl/jak-odnalezc-sie-w-ofercie-narzedzi-sklepow-budowlanych-przedstawiamy-liste-kategorie-narzedzi/ Share this post Link to post Share on other sites
Florentino 0 Report post Posted September 20, 2017 Bardzo fajny pomysł na prezent. Podejrzewam, że jestem o wiele młodszy od Twojego ojca, ale mimo wszystko, sam bym chciał taki prezent - każdy mężczyzna ma chwilę, że potrzebuje jakiegoś narzędzia, nawet jeśli nie jest dla niego wygodne noszenie go w kieszeni, czy ze sobą, to na pewno znajdzie on swoje miejsce w samochodzie Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted September 27, 2017 Może mu się przydać więc czemu nie Share this post Link to post Share on other sites
goodliver 0 Report post Posted October 1, 2017 Zobacz sobie toolfinder victorinoxa, wpisz wymagania i coś ciekawego wybierzesz. Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted January 9, 2018 Dobrze jest kupić coś od firmy Victorinox. Sama polecam ponieawż firma bardzo dobra i z historią Kupowalam u nich scyzoryk dla swojego męża na prezent i mąż byl bardzo zadowolony. Jednak jeśli nie macie funduszy na to aby kupić coś takiego firmowego to odsyłam na tę stronkę: http://www.megakoszulki.pl/ Jest na niej opcja zaprojektowania koszulki na prezent i taki prezent na pewno równiez będzie bardzo cieszył Share this post Link to post Share on other sites