Poszukuje pożyczki 0 Report post Posted May 26, 2017 Witam forumowiczów! Może mi ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę, która mi pożyczki 100.000 na mieszkanie w dobrej cenie? Mam czyste bazy. Share this post Link to post Share on other sites
Kmicic 3 Report post Posted June 7, 2017 Ja bym poszedł do banku, jak masz czysty BIK to bez problemu dostaniesz kredyt hipoteczny. Po co tobie jakieś firmy które albo są pośrednikami albo narzucają wysokie marże? Share this post Link to post Share on other sites
mirek43 0 Report post Posted June 13, 2017 ale co taki bank może Share this post Link to post Share on other sites
WiktorFiro 0 Report post Posted June 14, 2017 nie lepiej zaufać bankowi pod kontrola knf? Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted July 6, 2017 Wszystkich zainteresowanych szybką pożyczką bez weryfikacji baz zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty: Dobierz parametry według własnych możliwości: Kwota: 500 zł - 80. 000 zł Oprocentowanie: 5% - 15% Okres spłaty: 1 miesiąc - 10 lat Dodatkowo: Nie sprawdzamy żadnych rejestrów: BIK, KRD, ERIF oraz BIG - u nas nie spotkasz się z pytaniami o wpisy w bazach dłużników! Wymagamy jedynie: Polskiego obywatelstwa, ważnego dowodu osobistego oraz realnej możliwości spłaty pożyczki (dobór odpowiedniej ilości rat do kwoty). Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do wysłania wniosku przy pomocy naszego serwisu: www.concash.pl Życzymy miłego dnia! Zespół Concash Share this post Link to post Share on other sites
Szybka Gotówka 0 Report post Posted December 16, 2019 W Twoim przypadku świetny rozwiązaniem może stać się program społeczny "Mieszkanie plus" - umożliwia on zakup mieszkania w największych miastach Polski po upłynie terminu wynajęcia. Można więc wynajmować mieszkanie i stopniowo wypłacać jego wartość. W ten sposób nie będziesz musiał ubiegać się o kredyt. Share this post Link to post Share on other sites
vleasingers 0 Report post Posted September 10, 2020 Wiele kredytów obecnie ma bardzo wysokie progi i niestety banki niechętnie ich udzielają.. Share this post Link to post Share on other sites
qrogahn 0 Report post Posted August 27, 2021 Również zastanawiam się, czy to dobry moment na wzięcie kredytu. Share this post Link to post Share on other sites
foczka 0 Report post Posted October 4, 2021 Kredyt to moim zdaniem nie problem. Dużo większym problemem jest wybór odpowiedniego mieszkania. My rozważamy teraz takie nowe segmenty lublin: https://galadom.pl/ . Jak Wam się podobają takie mieszkania? Share this post Link to post Share on other sites
roxanne.greenholt 0 Report post Posted July 3, 2023 Od jesieni mają się pojawić nowe kredyty dla młodych z małym oprocentowaniem. Share this post Link to post Share on other sites