pebs 1 Report post Posted October 20, 2016 Sorry ale nie jestem w temacie. Gdzie w dobrej cenie zamówię koszulki na konferencję? Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted October 20, 2016 (edited) Sorry ale nie jestem w temacie. Gdzie w dobrej cenie zamówię koszulki na konferencję? Zorientuj sie w Openwear: http://www.openwear.pl/ Mają dobre ceny chociaż to również zalezy od tego ile zamawiasz. Przy wiekszych ilościach cena za jedną koszulkę jest o wiele niższa. Polecam negocjować. Zamówienie realizują tam szybko. ubrania również są dobrej jakosci. Zauważyłem, że znacznie lepsze niż wiekszość chińszczyzny w normalnych sklepach. Edited October 20, 2016 by tunia Share this post Link to post Share on other sites
nowakowski30 0 Report post Posted October 21, 2016 również polecam zamawiałem tam nie raz ceny bardzo dobre Share this post Link to post Share on other sites
oliwierdobrowolski 0 Report post Posted October 30, 2016 Dzięki, na pewno przejrzę Wasze propozycje, thx! Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted October 31, 2016 Ale o jakie koszulki na konferencje pytasz? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wiola Report post Posted November 2, 2016 wpisz frazę w wujka google na pewno coś znajdziesz Share this post Link to post Share on other sites