Guest Elżbieta Report post Posted August 16, 2016 Witam. Pilnie potrzebuję pomocy finansowej. Jestem zadłużona na bardzo wysoka kwotę. Nie mogę sobie z tym poradzić. Nie mam na życie dla siebie a pomagam też zwierzętom. Proszę o jaką kolwiek pomoc. Karmy dla kotów jedzenie lub pieniądze tak abym mogła jakoś spokojniej życ i pomoc tym małym biedakom które są porzucane przez właścicieli. Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted August 23, 2016 @Elżbieta prowadzisz jakieś schronisko? Może dasz linka do strony albo swojego profilu, albo napisz coś więcej o sobie, skąd te długi, ile zarabiasz, i podaj tu nr. konta. Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted December 14, 2016 Może warto spytać pomoc społeczną? Może tam coś dadzą? Jest również Karitas i szlachetna paczka. Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted December 15, 2016 Niestety to straszne jak coraz więcej ludzi prosi o pomoc finansową przez internet. Fora są wręcz przepełnione takimi błaganiami. Tylko, że faktycznie nikt nikomu nie pomoże nawet z prostej przyczyny - kogo wybrać z tysiąca i kogo wesprzeć ? Trzeba pamiętać, ze wiele postów to zwykli wyłudzacze żerujący na ludzkiej naiwności. Ostatnio właśnie ktoś został złapany tutaj : http://toforum.pl/viewforum.php?f=26 Żeby choć trochę zwiększyć swoje szanse na otrzymanie wsparcia trzeba by przygotować jakąś informację na stronie internetowej - najlepiej darmowy hosting, zamieścić fotki, opisy, numery kont. Trzeba też pamiętać, że zbiórki pieniędzy na konta mają swoje uwarunkowania prawne. Share this post Link to post Share on other sites