Joanna99 0 Report post Posted July 14, 2016 Witam mam 24lata i prawie 3letniego synka po tym jak w styczniu poronilam partner nas zostawil (w tym czasie wyjechalam do rodzinnego miasta) u niego zostaly wszyyystkie(drugi koniec polski) nasze rzeczy dziecko nie mialo w co sie ubrac nawet. On nam nic nie chcial wyslac chyba ze na moj koszt ,nie chcial zebysmy nawet wracali i w tym momencie wzielam chwilowke 500zl na to zeby te rzeczy odzyskac a do splaty mam 650zl i teraz bum bo niemam z czego tego splacic niemam pracy chociaz ciagle szukam jestem zarej takze w pup,mieszkamy katem u rodziny ktora i tak nic nie chce pomoc a we wrzesniu nas wyrzucaja stad i tez niewiemy gdzie wyladujemy pewnie znow w domu samotnej matki ale tu nie o tym tylko o tym jak ja mam to teraz splacic niemam z czego biologiczny ojciec alimentow nie placi ciagle trwa walka z mopsem to samo.Nie stac nas na codzienne normalne funkcjonowanie a co juz mowic zeby zdobyc 650 zl . A wyboru nie mialam bo wazne zeby dziecko mialo w co sie ubrac swoje zabawki itd meble swoje i tak stracilismy to bylo wszystko co nam zostalo. Share this post Link to post Share on other sites
malwina 0 Report post Posted February 3, 2017 no tak niestert Share this post Link to post Share on other sites
Kassia 0 Report post Posted February 6, 2017 Ale o co chodzi? Kto ma pomóc i jak? Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 13, 2017 Właśnie, rozwiń trochę swój problem. Może ktoś będzie mógł Ci pomóc. Share this post Link to post Share on other sites
Marieee 0 Report post Posted February 13, 2017 no i nie rozwinęła , a jeśli nie tzn ,ze moze jednak znalazła jakąs pomoc i autoka ma się dobrze Share this post Link to post Share on other sites
grzegorznowak 0 Report post Posted February 16, 2017 Może faktycznie już rozwiązała swój problem i jest wszystko okej Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted April 23, 2017 Pewnie problem rozwiązany Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted August 27, 2022 Wiadomo pełno osób bierze kredyty i jest to naturalne, lecz jest to zobowiązanie. Trzeba pamiętać, by wszystko spłacić w terminie. Jakby było nam za ciężko to konsolidacja chwilówek Tarnów jest niezastąpionym wyjściem z opresji. Share this post Link to post Share on other sites
Adex 0 Report post Posted August 29, 2022 Miejmy nadzieję, że założycielka tematu poradziła już sobie z problemem sama _____________________________________ https://warszawaremont.com/oferta/wykonczenia-mieszkan-wnetrz-pod-klucz/ Share this post Link to post Share on other sites