iwaniuk82 0 Report post Posted May 22, 2016 Dzień dobry, postanowiłem iść na studia podyplomowe (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu), by póżniej zmienić pracę. Czy orientujecie się, który bank udzieli mi na ten cel pożyczki (jeśli jakiś)? Będę wdzięczny za informacje. Share this post Link to post Share on other sites
plusfinanse.com 0 Report post Posted May 24, 2016 Jeżeli chodzi o kredyt gotówkowy cel tak naprawdę nie ma znaczenia, dla banku najważniejsze są dochody. Share this post Link to post Share on other sites
Kolomiratka 0 Report post Posted July 25, 2016 Próbowałeś pomyśleć o kredycie studenckim na ten cel? Share this post Link to post Share on other sites
ferdek120 1 Report post Posted July 26, 2016 Kredyt studencki nie jest chyba na studia podyplomowe ale możesz się dokładnie dowiedzieć w internecie. To dobra opcja, bo potem nie trzeba oddawać za dużo, w wyjątkowych przypadkach nawet umarzają zobowiązanie Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted July 28, 2016 poprzednia szkoła pewnie też ekonomiczna nie nauczyła cię że kredytów się nie bierze? Poza tym już powinieneś pracować jak piszesz więc kasa jest aby iść na podyplomowe. Share this post Link to post Share on other sites
Jareks 0 Report post Posted August 2, 2016 Rozumiem, że czasem często jest ciężko iść na studia, kiedy nie ma się kasy. Masz kilka rozwiązań, albo poszukasz gdzieś jakiejś pożyczki od państwa na ten cel - kiedyś takie były - bardzo się opłacało. Nie wiem jak to jest na takich studiach - ale masz chyba możliwość ubiegania się o stypendium więc kasa potrzebna tylko na pierwszy rok. Jeżeli żadne z powyższych a bank nie udzieli Ci pożyczki to spróbuj na KASIASTO - mimo wszystko musisz liczyć się z tym, że trzeba będzie w końcu pieniądze oddać więc pomyśl o dochodzie> Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted September 7, 2016 Szkoda brać pożyczki Wiesz, ja kiedy zacząłem studia to też pracowałem z Profi Credit. Była to bardzo dobra decyzja, ponieważ polecasz pożyczki a od każdej dostajesz 2% prowizji, co daje bardzo duże pieniądze . Kasę zawsze wypłacają w terminie,dlatego to bardzo dobry sposób zarobku przez Internet. https://partner.proficredit.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
paula 0 Report post Posted September 8, 2016 W istocie nie opłaca się brać takiej pożyczki... Share this post Link to post Share on other sites
Moniawis95 0 Report post Posted September 12, 2016 Poczytaj trochę o pożyczkach i celach na które powinno się je brać. Po co taka pożyczka, skoro musisz ją spłacać każdego miesiaca (tak jak płaci sie co miesiąc za studia?). Share this post Link to post Share on other sites
Kkochan 0 Report post Posted September 28, 2016 Najlepiej jest poczytać w ofertach wybranych banków. Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted April 30, 2021 Ja pożyczki na studia nie musiałam mieć. Ciężko jest później ją spłacić, wiec nie brałam nawet tego pod uwagę. Jedyne problem jaki miałam to zakup wszystkich podręczników. Teraz są strony tego typu https://www.taniaksiazka.pl/t/matura-wiedza-o-spoleczenstwie-2021 ale kiedyś ich nie było :/ Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted May 6, 2021 Jeżeli jesteś po 26 roku życia, to raczej pożyczki studenckiej się już nie otrzyma. W pozostałych przypadkach trzeba mieć po prostu dobrą wiarygodność kredytową, a kredyty czy pożyczki konsumenckie daje się bez pytania o cel. Share this post Link to post Share on other sites
detka 0 Report post Posted May 7, 2021 w takich sytuacjach branie kredytu jest troche bez sensu, nie mozesz pracowac wiec nie masz z czego splacac. najlepiej jest odlozyc kase i zaplacic z wlasnej gotowki. na https://lombi.com/ mozna sprzedac cos ze swoich rzeczy, sprzety, jakies rowery czy deskorolki, bizuterie, elektronike.. mozliwosci jest duzo a akcja szybka no i kasa do rekei Share this post Link to post Share on other sites
kaziam 0 Report post Posted May 11, 2021 Sprawdź stronę super pożyczka https://super-pozyczka.pl/. Tam w zakładce pożyczki masz informację o "pożyczkach dla studentów". Może się uda. Powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites