wojtek433 0 Report post Posted November 23, 2018 Na tym forum jest bardzo dużo problemów. Sam nie wiem jak je rozwiązywać. Sprawia mi to trudności. _____________________________________________________________________________________________________ Call girls London Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted December 7, 2018 Banki do każdego klienta podchodzą indywidualnie a Raiffeisen Polbank ma kredyt konsolidacyjny którego nawet połowę można przeznaczyć na dowolny cel. Tak więc nie ma co się zniechęcać Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted March 3, 2020 Na tej stronie https://warszawa.naszemiasto.pl/konsolidacja-chwilowek-czyli-czy-da-sie-jedna-chwilowka/ar/c3-7522817 można sobie poczytać na temat konsolidacji chwilówek. Myślę, że taka wiedza się przyda. Jest tam wiele cennych informacji, z których warto skorzystać. Przede wszystkim plusem jest to, że w ten sposób można obniżyć ratę i wszystko bez problemu spłacić w dłuższym okresie czasu. Share this post Link to post Share on other sites
Olek970 0 Report post Posted May 28, 2020 Oferuję pożyczki pod zastaw nieruchomości cały kraj mój numer telefonu to 668 810 547 Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted July 29, 2020 ja sobie bardzo chwalę pomoc firmy https://www.boldinvest.pl/ - tutaj się zgłosiłam po tym jak zaczęłam tonąć w tych wszystkich ratach i się dług namnażał. dobrali mi fajną ofertę kredytu konsolidacyjnego, teraz rata jest taka , że bez problemu mogę ją spłacać co miesiąc i już dług nie rośnie. cieszę się, że trafiłam na tych fachowców, bo już myślałam,że nie dam rady w bankach paru byłam w tej sprawie, ale to tylko swoją ofertę przedstawiali - nie miałam wglądu w inne banki i ciężko było porównać. a tu wszystko w jednym miejscu Share this post Link to post Share on other sites
wojti34 0 Report post Posted February 23, 2021 Banki ostrożnie podchodzą do takich dłużników... Szczególnie jeśli nie spłacają nawet w części swoich zobowiązań zgodnie z porozumieniami z bankami. Potrzebne jest dobre zabezpieczenie. Nie tylko do BIK ale i do Rejestru Dłużników BIG taka osoba może trafić. Wtedy uzyskanie kolejnej pożyczki, wzięcie auta w leasing będzie mało prawdopodobne. A długi będą tylko rosnąć, o przedawnieniu mówimy gdy wierzyciel nie dochodzi przez określony czas należności https://www.big.pl/baza-wiedzy/przedawnienie-dlugu-to-warto-wiedziec tu nie ma podstaw do skorzystania z takiej instytucji. Share this post Link to post Share on other sites
Skuteczna Pożyczka 0 Report post Posted September 16, 2021 W tej sprawie doradziłbym tak: jeśli mamy nieruchomość to starałabym się uzyskać pożyczkę pod zastaw tej nieruchomości, a dopiero potem o kredyt konsolidacyjny w banku. Skuteczna Pożyczka Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted March 4, 2022 Jaka jest szansa że otrzymam pozytywną decyzję o kredyt konsolidacyjny w moim banku? Mam udokumentowany dochód zagraniczny, spłacam od roku kredyt który posiadam w banku bez żadnych dni opóźnień. Mój BIK wynosi 50 ; przez chwilówki które chce skonsolidować. Wszystko jest w porządku nie ma problemu ze pracuje zagranicą. Zastanawiam się tylko czy udziela mi tej konsolidacji że wzgląd na niski BIK . Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted March 4, 2022 Tak jest taka możliwośc, ale podalaś tutaj zbyt mało szczegółó . LIczy się na pewno to w jakich placówkach masz obecnie zobowiązania, na jaką kwotę oraz jaka jest miesięczna rata jaką musisz spłacać na jaką kwotę chcesz uzyskać konsolidację, na jaki czas jakie są konkretnie Twoje zarobki oraz jakiego typu jest umowa Jak niski jest bik ( czy ściągnełaś sobie raport? ). Aktualnie najlepszy chyba kredyt konsolidacyjny oferuje Getin bank. I polecam uderzać właśnie tam. Oprocentowanie w banku masz 10,5%. Kredyt można wziąc na ponad 10 lat i w maksymalnej kwocie do 200 tysięcy złotych. Tak jak jednak już tutaj pisałem, polecam kontakt bezpośrednio. Share this post Link to post Share on other sites
elfii 0 Report post Posted March 7, 2022 Możesz postarać się o kredyt konsolidacyjny https://polska-kredyt.pl/czym-jest-konsolidacja-kredytow/ tylko musisz sprawdzić ofertę banków, w tej sprawie. Każdy ocenia to trochę inaczej. Share this post Link to post Share on other sites