podsiadly 0 Report post Posted November 3, 2015 Witam, szukam firmy finansowej, która pomoże mi w załatwieniu kredytu bankowego dla mojej firmy. Działam od półtora roku i nie wykazuję dochodów w książce i mam lekkie zaległości w zusie i urzędzie skarbowym. Nie mam zaległości w bik. Proszę pisać na pw. Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted November 3, 2015 Jakie to są lekkie zaległości ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted November 4, 2015 Witam proszę podać numer telefonu. Share this post Link to post Share on other sites
podsiadly 0 Report post Posted November 5, 2015 w zusie 2 mc a w skarbowym to nie wiem do końca ile i za co.. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted November 16, 2015 Powiem Ci jak to wyglądało u mnie. Gdy starałem się o kredyt musiałem dostarczyć im pit za ubiegły rok, oraz aktualny stan ksiąrki rozchodów i przychodów (jestem na zasadach ogólnych tzw vatowiec). Wiekszość rzeczy udało się załatwić przez net. W sensie jak coś chcieli to im wysyłałem zeskanowane dokumenty. Koszt kredytu do zaakceptowania - ale to ogólnie chyba taka tendencja. Jeżeli jesteś stosunkowo nową firmą to odsyłam do http://direct.money.pl/artykuly/kredyty/kredyt-dla-nowej-firmy,171,0,1909931.html Kilka ciekawych info które mgą Ci się przydać przy ubieganiu sie o kredyt. Share this post Link to post Share on other sites
Greglistening 0 Report post Posted December 2, 2015 Firma, która nie działa na rynku długo musi przede wszystkim zadbać o swoją wiarygodność, wówczas będzie Ci łatwiej uzyskać jkorzystniejszy kredyt. Skoro nie masz zaległości w BIK to pomyśl czy wyszukiwarka nip nie byłaby dobrym rozwiązaniem dla Ciebie. Można byłoby w niej znależć Twoją firmę i zobaczyć, że rzeczywiście nie popadłeś w kłopoty i kredytem chcesz sobie pomóc. Może to przyspieszyć proces i dać Ci lepsze warunki spłaty np Share this post Link to post Share on other sites