Walentyna 0 Report post Posted February 8, 2018 Jak brałam pożyczkę to załatwiałam formalności przez doradcę, galerię finansową z Warszawy. Raz zaniosłam dokumenty, potem to biuro mi spośród kilkunastu wybrało najkorzystniejszą ofertę. Spłaciłam na czas, oprocentowanie nie było wysokie. Share this post Link to post Share on other sites
Darmula 0 Report post Posted March 30, 2018 W Getin Banku pożyczka 2000 zł bez opłat na rok czasu. Wiąże się to z założeniem konta. Z opłat zwalnia jedna płatność kartą miesięcznie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest camelia Report post Posted August 7, 2018 Branie kredytu przez pośrednika to wygodna opcja, mnie Galeria Finansowa z Warszawy załatwiła korzystniejsze warunki niż te które mi przedstawił bank jak sama składałam wniosek. Minimum formalności, jasne zasady. Share this post Link to post Share on other sites
kalibra 0 Report post Posted August 14, 2018 przy braniu kredytu powinno się zasięgać języka w wielu miejscach tak, żeby optymalnie dopasować sobie pożyczkę do potrzeb i możliwość. warto sprawdzić ranking kredytów gotówkowych ,no i w razie potrzeby skorzystac z bezpłatnej pomocy w wyborze pożyczki. W każdym razie im więcej pytamy, tym więcej zyskujemy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomasz Report post Posted June 3, 2019 Jak dla mnie najlepsza wyszukiwarka internetowa firm pożyczkowych, to SprintCash.pl. Można nawet porozmawiać z konsultantem w sprawie doboru najodpowiedniejszej pożyczki, co ułatwia zdecydowanie sprawę, Share this post Link to post Share on other sites