Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content

Recommended Posts

Witam,

Jeżeli macie jakieś doświadczenia w zaciąganiu i spłacie kredytu to proszę podzielcie się z innymi. Czy bank w którym braliście kredyt wywiązał się z umowy? Czy byliście/jesteście zadowoleni z danego banku lub firmy pożyczkowej? Na co trzeba zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy o kredyt aby nie popełnić błędu i nie płacić "frycowego"? Zapraszamy do dyskusji użytkowników spłacających kredyt bądż tych którzy już go spłacili.

ja osobiście polecam taki nowy bank - "mówimy nie pożyczce" nie polecam żadnych pożyczek, kredytów, chwilówek , itp.. pewnie ktoś może mnie negować, ale takie mam zdanie. Cche uchronić bezbronne osoby od profesionalnego banku który cię wydoji jak krowę

Guest Gogolinka

Według mnie na portalu "kawencja.com" można uzyskać wiele dobrych i konkretnych wiadomości na temat kredytów. Jeżeli ktoś zastsosuje się do rad jakie tam są opisane, moim zadniem nie będzie miał problemów z rozeznaniem, jaki kredyt jest nalepszy lub jaki bank. Również tutaj są dobre informacje na te tematy.

Według mnie na portalu "kawencja.com" można uzyskać wiele dobrych i konkretnych wiadomości na temat kredytów. Jeżeli ktoś zastsosuje się do rad jakie tam są opisane, moim zadniem nie będzie miał problemów z rozeznaniem, jaki kredyt jest nalepszy lub jaki bank. Również tutaj są dobre informacje na te tematy.

Zapomniałam dopisać, że portal kawencja.com jest ciekawy bo bez reklam!

Brales pozyczke w mbanku? jakies konkretne informacje?

Ja brałem już tam nie raz. W zasadzie w mBanku wygląda to tak że już po 6 miesiącach jakiś tam wpływów, nawet niekoniecznie w stałej wysokości z tytułu wynagrodzenia tylko inne wpływy - wszystko to analizują i dostajesz propozycje kredytu odnawialnego na koncie. Ja przy kilkuset złotych wpływów na początku o tym koncie prawie zapomniałem ale jak dostałem propozycję limitu do 3000 zł to przekierowałem tam większe wpływy i dzisiaj mam około 10 000 zł z których moge czerpać w razie potrzeby. Oprocentowanie w panelu mam:  Aktualne oprocentowanie kredytu odnawialnego : 15,10%, więc nie najgorzej.

Guest daniel

Witam,

Jeżeli macie jakieś doświadczenia w zaciąganiu i spłacie kredytu to proszę podzielcie się z innymi. Czy bank w którym braliście kredyt wywiązał się z umowy? Czy byliście/jesteście zadowoleni z danego banku lub firmy pożyczkowej? Na co trzeba zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy o kredyt aby nie popełnić błędu i nie płacić "frycowego"? Zapraszamy do dyskusji użytkowników spłacających kredyt bądż tych którzy już go spłacili.

Ja brałem kredyt w mBanku nie tak dawno i moge spokojnie polecić. Dodatkowo załatwiasz wszystko przez internet

a ja polecam lokaty w Skoku wolomin, maja najwyzsze orpcentowanie na rynku, swoja dorgą pozyczki mają też na atrakcyjnych warunkach, już 5 osob z moich znajomych je brało, a połowa rodzimy na tam ulokowane swoje oszczedności

Warto przed dokonaniem decyzji przeczytać w internecie opinie o kredytach. Sieć to całkiem dobre medium w wymianie informacji na temat produktów finansowych, dzięki czemu bez problemu poznamy zalety, czy też wady danego kredytu gotówkowego. Osobiście polecam mBank, który spełnił moje wymagania.

t5o wszystko zależy na jaki cel taki kredyt chcemy wziąć, jeżeli to mają być spore pieniądze na samochód mieszkanie to jak najbardziej kredyt w banku a jeżeli potrzebujemy kasy na już to może to być kredyt chwilówka jeden z takich . nieduże pieniądze na krótki okres czasu korzystnie oprocentowane.

Ja polecam pożyczkę gotówkową w BNP Pariba, sam u nich niedawno brałem, szybka decyzja, szybka wypłata, Pani bardzo miła i co ważne dogodne warunki, trzeba jednak u nich założyć konto bankowe.

Ale jak nie masz wyjścia i potrzebujesz szybko gotówki to taka oferta jest akurat. Tylko ciekawa jestem czy jak nie zdążę spłacić to czy mogę jakoś przedłużyć ten termin?

Szukając kredytów gotówkowych natknąłem się na chwilowkibezkrd.pl, myślę, że ta strona jest warta uwagi. Ja za kontakt nic nie zapłaciłem a przedstawili fajne oferty, także polecam zajrzeć. 

Ja z kolei dostalam od znajomem z pracy adres takiej firmy - maja dosc spora oferte roznych firm i bankow, wszystko w jednym miejscu - latwe do ogarniecia hihi:

chwilówka online wg mnie - stronka przydatna i laduje w moich ulubionych! Nie wiadomo, kiedy kasa sie moze przydac:P

Edited by admin
Zadbajcie trochę o strony do których linkujecie.