Guest Gość Report post Posted July 16, 2015 Jeżeli chodzi o kredyty gotówkowe bankowe i pozabankowe to duży wybór widziałem tutaj www.kredytpolska.net samych pozabankowych jest chyba z 40. Ja co prawda brałem tam gotówkę z banku ale zerknąłem tu i tam. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted October 7, 2015 Mam zamiar wziąć w mbank. Czy ktoś brał? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dzisiek Report post Posted October 8, 2015 Na pewno polecałbym kredyty w Smart Bank. W ogóle warto poczytać o tym dość nowym banku i zobaczyć jak to jest z kontem w. Mają bardzo tanią ofertę, nie ma tam żadnych ukrytych opłat ani zbędnych dodatków. ja korzystam z konta oszczędnościowego - smart procent. tez jestem mega zadowolony. Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted October 30, 2015 A doradcy i różnego rodzaju firmy, które takie doradztwo prowadzą i pośredniczą w kredytach bankowych? Ktoś ma doświadczenia z kimś takim? Dużo się za coś takiego płaci? Share this post Link to post Share on other sites
mroczkowa 1 Report post Posted November 26, 2015 Oj nie wiem czy to taka dobra opcja. Moim zdaniem niekoniecznie Share this post Link to post Share on other sites
kredytjuz 0 Report post Posted February 2, 2016 Jeżeli szukasz pożyczki to sprawdż kredyt gotówkowy eurobank na stronie kredytjuz.pl. Znajdziesz tam podstawowe informacje o oprocentowaniu i prowizjach także w innych bankach. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted February 11, 2016 To jak każdy poleca, to ja też wrzucę jedną stronę: kredyty-sosnowiec.pl to nie jest firma pożyczkowa, tylko strona bardziej informacyjna. Share this post Link to post Share on other sites
KatarzynaS 0 Report post Posted March 19, 2016 Zapraszamy na innowacyjną platformę zakupów grupowych w bankowości. Ybanking oferuje jeszcze lepsze ceny atrakcyjnych produktówbankowych. Zwrot odsetek w wysokości 1% za sam zakup przez Ybanking i do 3%,gdy skorzysta się z zakupów grupowych. Chętnie odpowiem pytania w tym wątku lub przez komunikator na naszej stronie www.ybanking.com. Share this post Link to post Share on other sites
Borat 1 Report post Posted July 12, 2016 Co zakupy grupowe mają wspólnego z kredytami? Share this post Link to post Share on other sites
ferdek120 1 Report post Posted July 26, 2016 Co do kredytów gotówkowych moge polecić ten w Euronet'cie. Wziąłem ostatnio trochę gotówki tam, warunki to 10% w skali roku bez niczego. Oprócz długiego oczekiwania w oddziale banku, bo oczywiście mieli kolejki i kobiety, która udzielała mi kredytu, a nie wiedziała prawie nic oprócz klasycznych formułek, to same warunki chyba najlepsze na rynku Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted August 31, 2016 moze skorzystam z jednej z ofert Share this post Link to post Share on other sites
hindusek 0 Report post Posted November 6, 2016 Ja mam niewielkie doświadczenie w tej kwestii ale jeśli chodzi o kredyt gotówkowy to polecam Raiffeisen Polbank, dają 5000 zł na sam dowód. Bank też jest ostatnio w czołówkach rankingów więc raczej dobry wybór. Share this post Link to post Share on other sites
necron217 0 Report post Posted November 17, 2016 Ja miałem swego czasu kredyt gotówkowy w BZ WBK i obsługa związana z kredytem na poziomie Share this post Link to post Share on other sites
Guest janinka Report post Posted November 29, 2016 Wartym polecenia kredytem jest feniko.pl. Wszystko można załatwić online, szybko i prosto. Dlatego też polecam Share this post Link to post Share on other sites
Kasia 0 Report post Posted April 13, 2017 Co do kredytów gotówkowych moge polecić ten w Euronet'cie. Wziąłem ostatnio trochę gotówki tam, warunki to 10% w skali roku bez niczego. Oprócz długiego oczekiwania w oddziale banku, bo oczywiście mieli kolejki i kobiety, która udzielała mi kredytu, a nie wiedziała prawie nic oprócz klasycznych formułek, to same warunki chyba najlepsze na rynku A co to jest Euronet? Raczej nie bank... Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkasa.pl 0 Report post Posted April 18, 2017 A co to jest Euronet? Raczej nie bank... pewnie chodziło o eurobank. A co do warunków to nawet nawet chociaż są oferty z RRSO poniżej 10%. Share this post Link to post Share on other sites
credicapl 0 Report post Posted May 4, 2017 Najlepiej korzystać z ofert bankow komercyjnych, macie pewność dobrego pożyczkodawcy i to bez żadnych przedpłat Share this post Link to post Share on other sites
GwiazdkaN 0 Report post Posted May 10, 2017 Polecam LoanMe - gotówka szybko na koncie, dwa razy brałam pożyczkę i za każdym razem bez problemów + tygodniowe raty, więc i spłacać było wygodniej Share this post Link to post Share on other sites
credicapl 0 Report post Posted May 19, 2017 Jeśli jest się nowym klientem można skorzystać z oferty darmowych pożyczek.Ew. inną alternatywą są pożyczki społecznościowe, chyba jedne z tanszych jesli chodzi o koszty i dosc jasne zasady. Share this post Link to post Share on other sites
WiktorFiro 0 Report post Posted June 14, 2017 @justynabp teraz ma pocztowy chyba mocno konkurencyjna oferte? Share this post Link to post Share on other sites
LoanPartner.pl 1 Report post Posted July 12, 2017 Jesli szukacie rzetelnego rankingu, który rzeczywiście obiektywnie porównuje pożyczki zapraszam na loanpartner.pl Share this post Link to post Share on other sites
ann279 0 Report post Posted July 20, 2017 teraz atrakcyjna oferta jest w Orange Finanse. Wzięłam 2 tysiące na wakacje i rata wyszła trochę ponad 200 zł - dokładnie to 207 na 11 miesięcy. Jak dla mnie to spoko Share this post Link to post Share on other sites
ola.rusiv 0 Report post Posted July 28, 2017 Ja sprawdzalam rozne banki, kredyty, parabanki i ostatecznie zdecydowalam sie na coolfinance.pl polecam kazdemu! Share this post Link to post Share on other sites
Wanda55 0 Report post Posted September 18, 2017 Polecam LoanMe, szybko działają i bardzo sprawnie Share this post Link to post Share on other sites
Guest zara Report post Posted December 9, 2017 No chyba, że ktoś nie ma czasu chodzić po bankach, albo nie ma zdolności, wtedy jest opcja wziąć on line. Ja teraz wezmę na wnet-pozyczka oi na święta przyda się ekstra kasa. Share this post Link to post Share on other sites