Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content

Recommended Posts

Guest Gość

Jeżeli chodzi o kredyty gotówkowe bankowe i pozabankowe to duży wybór widziałem tutaj www.kredytpolska.net samych pozabankowych jest chyba z 40. Ja co prawda brałem tam gotówkę z banku ale zerknąłem tu i tam.

Guest Dzisiek

Na pewno polecałbym kredyty w Smart Bank. W ogóle warto poczytać o tym dość nowym banku i zobaczyć jak to jest z kontem w. Mają bardzo tanią ofertę, nie ma tam żadnych ukrytych opłat ani zbędnych dodatków.

ja korzystam z konta oszczędnościowego - smart procent. tez jestem mega zadowolony.

A doradcy i różnego rodzaju firmy, które takie doradztwo prowadzą i pośredniczą w kredytach bankowych? Ktoś ma doświadczenia z kimś takim? Dużo się za coś takiego płaci?

Zapraszamy na innowacyjną platformę zakupów grupowych w bankowości. Ybanking oferuje jeszcze lepsze ceny atrakcyjnych produktów
bankowych. Zwrot odsetek w wysokości 1% za sam zakup przez Ybanking i do 3%,gdy skorzysta się z zakupów grupowych.

Chętnie odpowiem pytania w tym wątku lub przez komunikator na naszej stronie www.ybanking.com.

Co do kredytów gotówkowych moge polecić ten w Euronet'cie. Wziąłem ostatnio trochę gotówki tam, warunki to 10% w skali roku bez niczego. Oprócz długiego oczekiwania w oddziale banku, bo oczywiście mieli kolejki i kobiety, która udzielała mi kredytu, a nie wiedziała prawie nic oprócz klasycznych formułek, to same warunki chyba najlepsze na rynku

Ja mam niewielkie doświadczenie w tej kwestii ale jeśli chodzi o kredyt gotówkowy to polecam Raiffeisen Polbank, dają 5000 zł na sam dowód. Bank też jest ostatnio w czołówkach rankingów więc raczej dobry wybór.

Guest janinka

Wartym polecenia kredytem jest feniko.pl. Wszystko można załatwić online, szybko i prosto. Dlatego też polecam

Co do kredytów gotówkowych moge polecić ten w Euronet'cie. Wziąłem ostatnio trochę gotówki tam, warunki to 10% w skali roku bez niczego. Oprócz długiego oczekiwania w oddziale banku, bo oczywiście mieli kolejki i kobiety, która udzielała mi kredytu, a nie wiedziała prawie nic oprócz klasycznych formułek, to same warunki chyba najlepsze na rynku

A co to jest Euronet? Raczej nie bank...

Jeśli jest się nowym klientem można skorzystać z oferty darmowych pożyczek.
Ew. inną alternatywą są pożyczki społecznościowe, chyba jedne z tanszych jesli chodzi o koszty i dosc jasne zasady.

teraz atrakcyjna oferta jest w Orange Finanse. Wzięłam 2 tysiące na wakacje i rata wyszła trochę ponad 200 zł - dokładnie to 207 na 11 miesięcy. Jak dla mnie to spoko :)

Guest zara

No chyba, że ktoś nie ma czasu chodzić po bankach, albo nie ma zdolności, wtedy jest opcja wziąć on line. Ja teraz wezmę na wnet-pozyczka oi na święta przyda się ekstra kasa.