Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Olga

blagamy o pomoc

Recommended Posts

Guest Olga

Jest mi naprawdę niezręcznie prosić o pomoc obcych ludzi, ale nie mam innego wyjścia. Jestem świadoma tego, że moje problemy to moja sprawa ale pomyślałam, że może jest ktoś kto był w podobnej sytuacji lub po prostu jest w stanie mi pomóc, a ja w przyszłości postaram odwdzięczyć. Mam na imię Olga, pracowałam jako przedszkolanka, zarabiałam niewiele ale byłam szczęśliwa, bo byłam w stanie pomóc młodszemu rodzeństwu i mamie która samotnie nas wychowała. Postanowiłam zaciągnąć kredyty, które udało mi się spłacać dzięki regularnemu wynagrodzeniu. Od kilku miesięcy jestem na zwolniemiu lekarskim ze względu na to, że zaszłam w ciążę, która była zagrożona, ale zasiłek nie pozwala mi na spłatę zobowiązań których z dnia na dzień przybywa. Mieszkamy z mężem w wynajmowanym mieszkaniu, powoli nie dajemy rady. Chciałabym podjąć pracę, choćby fizyczną, aby jak najszybciej pokryć zobowiązania, ale póki co jest to niemożliwe- do dnia porodu obowiązuje mnie umowa, która następnie wygasa. Martwię się o przyszłość mojej rodziny, już za miesiąc spodziewamy się córeczki- Zosi, u której lekarze podejrzewają wadę serca. Moją głowę zajmują myśli o tym jaką okropną mamą będę, narażając naszą rodzinę na na takie problemy bo zadłużylam nas, wiem- bezmyślnie postąpiłam. Czasu nie da się cofnąć dlatego błagam o jakąkolwiek pomoc finansową albo pracę, którą mogę wykonać w domu. Potrzebujemy ok 50 tys. zł, aby odzyskać spokój.

Kontakt olgaww00@gmail.com