mmkaj 0 Report post Posted July 13, 2015 Cześc. Czy moglibyście pomóc mi zdecydować się na zegarek dla męża na urodziny. Wprawdzie dopiero za miesiąc ale wolałabym zamówić go sobie na dniach aby potem w panice nie szukać czegos konkretnego. Mam do przeznaczenia tak do 1000 zł. Brałam pod uwagę Casio ale już któraś osoba z rzędu doradziła mi ,że lepiej jest wybrać Szwajcara. Podoba mi się ten model: http://www.zegarmistrz.com/Adriatica_A10885224CH__A10885224CH_-5819.html Czy lepiej jest wziąć coś eleganckiego jak na przykład ten? http://www.zegarmistrz.com/Adriatica_A11175116CH__A11175116CH_-4232.html Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted July 14, 2015 Cześc. Czy moglibyście pomóc mi zdecydować się na zegarek dla męża na urodziny. Wprawdzie dopiero za miesiąc ale wolałabym zamówić go sobie na dniach aby potem w panice nie szukać czegos konkretnego. Mam do przeznaczenia tak do 1000 zł. Brałam pod uwagę Casio ale już któraś osoba z rzędu doradziła mi ,że lepiej jest wybrać Szwajcara. Podoba mi się ten model: zegarmistrz.com/Adriatica_A10885224CH__A10885224CH_-5819.html Czy lepiej jest wziąć coś eleganckiego jak na przykład ten? zegarmistrz.com/Adriatica_A11175116CH__A11175116CH_-4232.html No i dobrze doradził . Sam również jestem zwolennikiem szwajcarskich zegarków.Obecnie mam zegarek z trochę wyższej półki a mianowicie automatyczną Doxę jednak w swojej cenie Adriatica jest chyba najlepszym wyborem. Z tych dwóch bierz ten na pasku. Jest znacznie wygodniejszy oraz lepiej pasuje do garnituru. Ten jest jeszcze niezły: zegarmistrz.com/Adriatica_A817752b3CH__A817752b3CH_-5779.html Share this post Link to post Share on other sites
Janko12 7 Report post Posted July 15, 2015 Hmmm Szwajcar za 1000 zł? Dobry zegarek szwajcarski to kilkanascie - kilkadziesiąt tysiaczków. Share this post Link to post Share on other sites
janusz30 0 Report post Posted July 21, 2015 jaki zegarek, zależy na jaki możesz sobie pozwolić, jaki ma styl twój luby, ale w większości jaką gotówką dysponujesz, wtedy można pokombinować Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted July 24, 2015 A może smartwatch? W tym przedziale cenowym w końcu na nasz rynek trafił Asus Zenwatch (najładniejszy obecnie) x-kom.pl/p/241258-inteligentny-zegarek-opaska-asus-zenwatch-wi500q.html# Share this post Link to post Share on other sites
jostro 0 Report post Posted July 28, 2015 Podaj więcej cech jakich oczekujesz od zegarka czy ma być na bransolecie, na pasku skórzanym, może tworzywo? Casio ma coraz więcej niepochlebnych opinii niestety. Ja mogę dodać, że z uwagi na sporą aktywność sportową skusiłem się na timexa. Z tej kwoty którą napisałaś ten dobrze się prezentuje, oczywiście jak dla mnie: zegarownia.pl/zegarek-meski-adriatica-aviator-chrono-a1076-b224ch Share this post Link to post Share on other sites
Sanne 0 Report post Posted August 12, 2015 Mój mąż lubi w wolnym czasie bawić się w mitarne zabawy. Dlatego kupiłam mu zegarek Diesla trochę w stylu militarnym . Zegarek jest super i prezentuje się dobrze też z casualowymi ciuchami Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted September 29, 2015 Zegarki producentów mody to reklamówki, nie zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted October 7, 2015 Coś sprawdzonego, jakieś Casio w metalowej obudowie. Share this post Link to post Share on other sites
kamak 0 Report post Posted October 20, 2015 Ten pierwszy bardzo ładny, a ten drugi to się już nie wyświetla, szkoda Share this post Link to post Share on other sites
rebelsky 0 Report post Posted November 23, 2015 Ja jako facet nosze zegarek z metalową bransoletą i aki mi się zdaje najlepszym prezente. Może droższy od takiego na pasku skórzoanym, ale robi wrażenie Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 Lepiej wybierz coś z oferty Bisset Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted July 18, 2016 Ten drugi model zdecydowanie bardziej się mi podoba. Share this post Link to post Share on other sites
Magda86 0 Report post Posted July 26, 2016 ten pierwszy jest ok Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 21, 2017 Ja bym wybrała pierwszy Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 9, 2017 A ja bym jednak poszukała czegoś innego. Może zegarek od Daniela Wellingtona? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 13, 2017 Ja nie widzę sensu w kupowaniu zegarka za kilka tysięcy. Bałabym się taki zakładać. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Ja mojemu kupiłam drewniany. Rewelacja Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted March 30, 2017 Drewniany? Pierwsze słyszę, w ogóle wygodny jest? Wydaje mi się, że mój mąż z takim by nie wytrzymał, on lubi elastyczne materiały i sportowy styl coś takiego jak zegarki męskie timex . Ale prawda jest taka, że ilu ludzi, tylu gustów. I dobrze, bo dzięki temu świat jest różnorodny Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Drewniany do garnituru? Share this post Link to post Share on other sites
Kazik124 0 Report post Posted April 3, 2017 Lepiej kup mu nowy telefon, a nie zegarek:P Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted April 17, 2017 Mój sobie upatrzył taki za kilka tys. nie stać mnie na takie prezenty Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkasa.pl 0 Report post Posted April 18, 2017 mi się marzy maurice lacroix tylko taki zegarek to gdzieś 5tys zł. Może kiedys sobie kupie albo dostane od kobiety. Share this post Link to post Share on other sites
Majk72 0 Report post Posted January 27, 2021 (edited) W dniu 30.03.2017 o 20:41, kys napisał: Drewniany do garnituru? a czemu nie? Właśnie drewniane zegarki najbardziej pasują do eleganckich stylizacji - do koszuli, marynarki i garnituru. Tu masz przykład takiej stylizacji: Edited January 27, 2021 by Majk72 zły link Share this post Link to post Share on other sites
keslie 0 Report post Posted July 18, 2021 Może coś z nowoczesnych zegarków, smart watch, albo smart band? Wyglądają dobrze i też fajne jest to, że można je połączyć z telefonem, mi to sporo ułatwia muszę przyznać. Jak będziecie takiego sprzętu szukać to pomyślcie sobie o xiaomi mi band 6, nie kosztuje dużo jak na sprzęt o takich możliwościach. Share this post Link to post Share on other sites