Guest Barbara Report post Posted May 27, 2015 Dzień dobry, Nigdy nie brałam pożyczek w parabankach i do końca nie wiem jak to wygląda. Moja kuzynka brała kredyt w LendOn i bardzo sobie chwaliła tę firmę. Słyszałam też, że pierwszą pożyczkę mają za darmo. Jak to jest? Czy rzeczywiście nie naliczają odsetek przy pierwszym kredycie? Korzystał ktoś? Share this post Link to post Share on other sites
Sabina 5 Report post Posted June 2, 2015 Ha ha niby pierwsza pożyczka z 0% a na dole maczkiem: "Reprezentatywny przykład:Opłata rejestracyjna: 0,01 PLN; całkowita kwota pożyczki 500 PLN; czas obowiązywania umowy 30 dni; oprocentowanie 0%; opłata przygotowawcza 0%; opłata administracyjna 151 PLN; całkowita kwota do zapłaty 651,01 PLN; Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) 2379,9%" Czyli opłata administracyjna 151 zł - NIE BRAĆ TAM! Share this post Link to post Share on other sites
adamoitaliano 0 Report post Posted June 15, 2016 Brałem i potwierdzam, że pierwsza pożyczka za darmo! Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted September 15, 2016 Ja nie mam żadnych wątpliwości co do Lendon - ich pierwsza pożyczka do 2000zł na prawdę jest za darmo. Wiem bo sama od nich pożyczałam. Właśnie kończę spłacać od nich pożyczkę , a praktycznie oddaje tyle ile wzięłam od nich. Długi spłacone także to najważniejsze. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Homka Report post Posted November 27, 2016 Tak, Lendon jest sprawdzoną firmą i porządną. A przed świętami to z pewnościa sie dodatkowa kasa przyda. Myślę że warto! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rozmi Report post Posted March 28, 2017 widzę ze polecany jest Lendon - to dobrze bo właśnie się przymierzam do wzięcia u nich pożyczki! Share this post Link to post Share on other sites
Geldmarket 0 Report post Posted April 8, 2017 Jedna z ciekawszych chwilówek i na pewno sprawdzona firma ciekawym tez aspektem jest możliwość pożyczenia na 45 dni zawsze te 15 dni więcej często daje dużo. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted December 12, 2017 Ja bym nie brał w takich firmach pożyczek. Jak już to kredyt w jakimś banku i już. 1 Batman777 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Batman777 1 Report post Posted December 14, 2017 Z tego co wiem to 50% Polaków nie ma żadnych oszczędności. To jest tragedia. Share this post Link to post Share on other sites
SzybkieChwilowki 0 Report post Posted January 27, 2019 Darmowa chwilówka w Lendon testowana, w 100% darmowa do pewnej kwoty, powyżej ustalonej kwoty to wiadomo, że będzie już płatna. Refinansowanie również bez problemowe, mogę polecić. Share this post Link to post Share on other sites
Olga Elena 0 Report post Posted April 13, 2020 Pandémie de coronavirus dans le monde - quelle est la prochaine étape pour l'économie polonaise? salut citoyen je vous offre des fonds d'investissement pour des prêts privés entre particuliers en cas de pandémie si vous avez besoin d'un prêt pour payer des dettes ou autre choisi; nous sommes à votre disposition si vous êtes intéressé par un prêt, contactez mon montant du prêt: .....? maturité: .....? Whatsaps: rappelez-vous que vous êtesune banque crédible et légitime n'utilise ce canal. olgaelena0001@gmail.com merci Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted September 28, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted August 31, 2022 Rzecz jasna branie pożyczek czy kredytów jest całkowicie normalne i wielu tak robi, jednak trzeba pamiętać, że to pożyczone pieniądze i trzeba będzie oddać. Trzeba pamiętać, że w razie problemów w takiej sytuacji pomocna będzie konsolidacja chwilówek po terminie Łódź . Dzięki temu rozwiązaniu wiele osób uwolniło się z pętli zadłużenia Share this post Link to post Share on other sites
MariaMarkowa 0 Report post Posted September 13, 2022 Ja nie jestem za pożyczkami w prabankach Share this post Link to post Share on other sites