patrycja055 0 Report post Posted April 25, 2017 Ja uwielbiam kuchnię śląską. Ja również Share this post Link to post Share on other sites
aszczerbik 0 Report post Posted April 27, 2017 Ja uwielbiam kuchnię włoską. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted May 17, 2017 Kuchnie polską. W sumie to nie ma regionu w Polsce, w którym byłaby jakaś mega oryginalna kuchnia, ale ostatnio odwiedziłem Biełowieżę i miałem okazję sprobować tam dań z dziczyzny. I całkiem smaczne ! Poza tym uwielbiam potrawy z grilla. Grillowanie to nasz polski sport narodowy w sumie Przepisów w sieci na takie potrawy jest wiele: https://www.przepisy.pl/przepisy/dania-i-przekaski/dania-z-grilla Tak więc warto jest wykazać się inwencja i coś przygotować. Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted May 19, 2017 Mnie kuchnia polska w sumie także bardzo odpowiada. Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted August 24, 2017 Ja lubię dania rodem z Kaszub, czyli w dużej mierze ryby. Pozatym kuchnia kaszubska uchodzi za jedną z najzdrowszych Share this post Link to post Share on other sites