Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
mmkaj

Tłumaczenie pracy licencjackiej na temat bankowości

Recommended Posts

Potrzebuję przetłumaczyć pracę licencjacką (około 30 stron) z polskiego na język angielski. Chodzi o możliwość publikacji w zagranicznych czasopismach, blogach itd. Jaki może byc koszt takiego przedsięwzięcia ?

Jeśli tak to proponuję zainwestować w porządne biuro tłumaczeń. Na pewno nie bierz żadnego studenta filologii, który nie ma doświadczenia w tłumaczeniu tego typu tekstów z uwagi na to,że jeśli chcesz aby wszystko mogło zostać opublikowane w takich zagranicznych gazetach to musi mieć pewien poziom.

Ze swojej strony mogę polecić to biuro tłumaczeń:

http://pl-en.pl/

Mają swoją placówkę w Poznaniu oraz we Wrocławiu ale bez problemu można się z nimi porozumieć mailem. Maja bardzo duże doświadczenie, współpracuję z nimi w firmie i jestem zadowolony. Wszystko zawsze wykonane terminowo i na wysokim poziomie. 

Co do kosztów to wystarczy wejść na jakieś biuro tłumaczeń i sprawdzić w cenniku. Zazwyczaj powinni podawać ceny. Ja korzystam z biura Focus w Warszawie i na ich stronie możesz zobaczyć cennik. Też chyba zalezy od języka, ale tam wszystko masz wypisane.

Warto na pewno zerknąć sobie tutaj https://tlumaczenia.lodz.pl na biuro tłumaczeń, który ma kompleksowy zakres usług. W ich ofercie znajdziecie nie tylko tłumaczenia pisemne, ale również ustne. Jest to przydane rozwiązanie podczas ceremonii ślubnych z obcokrajowcem, przy zakupie mieszkania od cudzoziemca czy też w wielu innych sytuacjach.