Witek 27 Report post Posted March 6, 2015 No to przycięli z grubej rury o pół procenta główną stopę referencyjną do 1,50%. Jak myślicie będzie boom kredytowy? Czy tez ludzie może już zwąchali pismo nosem i czują że te wszystkie programy QE z dodrukowaniekm kasy to ratowanie trupa jakim powoli staje się UE? Gdyby rządy i banki centralne nie kupowały od siebie wzajemnie długu to już ten system dawno by upadł a tak.... ileż można. Więcej o podwyżce stóp np. tutaj. Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted March 7, 2015 Czytałem już dzisiaj że to była ... POMYŁKA RPP ciekawe czy się przyznają, ale na pewno kilka miesięcy będzie ciekawych Share this post Link to post Share on other sites
kredytjuz 0 Report post Posted March 9, 2015 Teraz tylko patrzeć jak banki zaczną znowu prowizje podnosić. Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted March 12, 2015 Teraz tylko patrzeć jak banki zaczną znowu prowizje podnosić. No u mnie w banku spółdzielczym podwyższyli prawie 20x ... No to jest chore i brutalne Share this post Link to post Share on other sites
floria23 0 Report post Posted March 17, 2015 Za tej kadencji RPP stopy już chyba nie ulegną zmianie, tak gdzieś czytałam. Share this post Link to post Share on other sites
kredytjuz 0 Report post Posted March 17, 2015 Podobno prognozują, że więcej obniżek nie będzie, a na obecnym poziomie utrzymają się do 2016 roku. Share this post Link to post Share on other sites